Enza Home *** İdeal Konfor, Minimalist Tasarım Arayanların Tercihi: Köşe Koltuk Takımları

8/18/2018 01:43:00 ÖÖ

Uzun yıllar kullanmayı planlayarak aldığınız mobilyaların dayanıklılığı, zamana ayak uyduran ve modası geçmeyen tasarımlar olması büyük önem arz ediyor. Evinize şıklık ve konfor katacak mobilyaları seçerken Yataş Grup bünyesinde faaliyet gösteren Enza Home'un size sunacağı geniş ürün yelpazesi, karar vermenizi kolaylaştıracaktır. Enza Home, birbirinden farklı şık, konforlu ve dayanıklı köşe koltuk modelleri ile beklentilerinizi karşılamaya bu sezon da kararlı!
Evinizin Baştacı Köşe Koltuk Takımları



Doğru bir mobilya tercihinde bulunarak evinizi daha şık ve ferah bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Sizin ve misafirlerinizin konforlu bir şekilde vakit geçirmeleri için ideal olan köşe koltuk takımları, sıklıkla tercih edilen oturma gruplarından biridir. Sandıklı, yataklı ve ayrılabilir özellikleri olan köşe koltuk takımı seçeneklerini ihtiyaçlarınız doğrultusunda değerlendirebilirsiniz. Sandıklı köşe koltuk ile çok sık kullanmadığınız eşyalarınızı muhafaza ederek yerden tasarruf edebilirken, yatak olma özelliği olan köşe koltuk ile de dilediğiniz an koltuğunuzu yatağa dönüştürebilir, misafirlerinizi ağırlarken rahat etmelerini sağlayabilirsiniz. Modülleri birbirinden ayırarak farklı bir kombinle değişiklik yaratabilme olanağı sunan köşe koltukları ise uzun yıllar kullanacağınız mobilyanızdan sıkılma ihtimalinizi ortadan kaldıracaktır. Eviniz dar ve kullanım alanınızı fonksiyonel olarak değerlendirmek istiyorsanız köşe koltuk takımları tam da size göre. Şeklinden dolayı L koltuk olarak da bilinen bu oturma grupları, evinde rahat etmek isteyen, TV karşısında ayaklarını uzatarak dinlenmenin hayalini kuranlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Rahat olması, yerden tasarruf ettirmesi dışında oldukça şık tasarımlara sahip olan l oturma grubu modelleri ile evinizi spor-şık bir havaya kavuşturabilirsiniz.
Köşe Koltuk İle Konfor Ve Şıklık Her Köşede...



Sizin ve sevdikleriniz ortak alanı olan oturma odalarında herkese aynı konforu sağlayacak köşe koltuklar ile sizler de rahat bir nefes alabilirsiniz. Oturma odası, konuklarınızı ağırladığınız, günün büyük saatlerini içerisinde geçirdiğiniz, TV izlediğiniz, çocuklarınızın oyun alanı olanı olarak evin diğer bölümlerine oranla daha fazla özen istiyor. Doğru dekorasyonla hem alandan tasarruf edip hemde kullanışlı bir oturma odasına sahip olmak ise köşe koltuk ile hayal olmaktan çıkıyor. Oturma odasında dekorasyon için genellikle koltuk takımına uygun yan ürünler seçiliyorken, koltuk takımının sizi kısıtlamaması gerekiyor. Klasik oturma grupları sizin yaratıcılığınızı önlerken, köşe koltuklar klasik ve modern olma özelliğiyle sizi sınırlamaması ile dikkat çekiyor. "Benim misafirim çok olur" ya da "biz kalabalık bir aileyiz" diyorsanız köşe koltuk takımınızı kendi rengine ve dekoratif özelliklerine uygun berjerlerle destekleyerek daha fazla oturma alanı elde ederken, renk seçimiyle modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Kitapları koymak için fazladan bir odası olmayanlar ise kitaplığını oturma odasına koyarak köşe koltuk ile uyum içerisinde estetik bir görünüme kolaylıkla ulaşacaktır. Oturma odasının genel havasına uygun aydınlatma ürünleri ve halılar kullanarak, odanın dekoratif bütünlüğünü rahatlıkla yakalayabilirsiniz.
Kalite, Konfor Ve Dayanıklılık Bir Arada Enza Home'da
Eviniz için seçeceğiniz mobilyanın kalitesi de en az görünümü kadar önem arz ediyor. Yapımında kullanılan malzemenin dayanıklı olması, uzun süre kullanım olanağı ile tasarruf etmenize imkan tanıyacaktır. Kaliteden ödün vermeyen Enza Home'dan yapacağınız güvenli alışveriş ve garantili ürünlerle yıllar boyu sorun yaşamadan, rahatlıkla evinizin tadını çıkarabilirsiniz. Enza Home koleksiyonları farklı çeşitlerle, kullanım avantajlarıyla, yenilikçi tasarımlarıyla ve uygun fiyatlar ile aradığınız köşe koltuk takımını bulmanıza olanak sağlarken; köşe koltuklarınıza eşlik edecek berjer, tv ünitesi, kitaplık, yemek masası ve orta sehpa gibi, evinizin ihtiyacı olan tüm mobilyaları da seçmenizi kolaylaştıracaktır. Evinizi güzelleştirmek için en yakın Enza Home mağazasına uğrayabilir veya https://www.enzahome.com.try adresine göz atabilirsiniz.





RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)