Evinizin En Özel ve Konforlu Alanına Yakışan En Şık Yataklar Yataş Bedding'de!

10/02/2018 11:01:00 ÖS



En iyi yatak seçimi en kaliteli uykuyu da beraberinde getirir... Yataş Bedding farklı yatak modelleri ile rüyalarınızı da uykunuzu da renklendirmeye hazır! Peki onlarca ürün arasından yatak seçiminizi neye göre yapmalısınız?
İşte en iyi yatak modelleri arasından kendinize göre olanını seçmek için püf noktaları... 




Evin salonu keyifli vakit geçirebileceğiniz, mutfağı mis kokuların yükseleceği alanlarken konforlu, en sakin ve huzur dolu olması gereken yeri ise hiç şüphesiz yatak odasıdır. Günün tüm yorgunluğunu attığınız, yeni güne kaliteli bir uykuyla hazırladığınız bu alandaki mobilya seçimleriniz de bu nedenle çok önemli. Hayatınızın neredeyse 1/3'ünü harcadığınız bu alanın her bir metrekaresi oldukça büyük önem taşıyor. Bir yatak odasının olmazsa olmazları, iç açan nevresimler, kullanışlı mobilyalar, odanızın tamamlayıcısı halılar... Ama en önemlisi de seçeceğiniz yataklar ve bazalar... Hayat kalitenizi artırırken şıklık ve konforu buluşturan en iyi yatak seçenekleri ise Yataş Bedding'de. Uyku, kalite ve şıklık denilince ülkede akla gelen ilk markalardan biri olan Yataş Bedding, uzun yıllardan bu yana ilkelerini sürdürmeye devam ediyor. İhtiyaçlarınıza uygun kaliteli tasarımlar ve üretimler yapan Yataş Bedding' de sizi bekleyen onlarca çeşit yatak ve mobilya mevcut.





Yataş Bedding her ihtiyaca ve bütçeye uygun olarak en konforlu, en iyi yatak modelleri sunuyor. Ancak huzurla uykuya dalabileceğiniz Yataş Bedding yatakları arasında seçim yaparken ise dikkat etmeniz gereken belli başlı detaylar var. Kenar destek süngerli, DHT yay sistemli modelleri, yüksek konfor sağlayan Vesta, Sleep Balance, Star gibi modellerin yanı sıra her daim konforunuzu düşünen Yataş Bedding'de Dream Box modelindeki gibi uyku pozisyonlarınızdan vücut tipinize, Thermo Rest gibi yükseklik kaybı ve deformasyon yaşamayan modellere kadar her ihtiyaca uygun yatak modelleri bulunuyor. Bebiş, Agu, Yumurcak gibi modellerle de sadece büyüklerin değil, miniklerin de uyku, konfor ve güvenliğini ön planda tutuluyor.





Gelin şimdi hep beraber en iyi yatak markaları arasında üst sıralarda olan Yataş Bedding'in birbirinden özel modellerine ve dikkat etmeniz gerekenlere göz atalım.

Sağlığınız İçin En İyi Yatak Seçimini Önemli


Uykunun en önemli şartlarının başında rahatlık geliyor. Ne kadar rahat bir uyku uyursanız gün içerisinde o kadar enerjik olursunuz, bedeniniz o kadar sağlıklı bir şekilde güne başlar. Yatakların sırt, bel ve omurganızı destekleyen, rahatlatan, en iyi yatak seçeneği olması oldukça önemli. Sağlığınızı ve kaliteli bir uyku uyumanızı temel ilke edinmiş olan Yataş Bedding'in bu konuda en iyi yatak ve en kaliteli uykuyu sunmak için çözüm önerileri var. Özellikle omurga sağlığınızı korumaya yardımcı olan Yataş Bedding ortopedik yatak seçeneği, yüksek teknolojiyle birleşiyor ve uyku kalitenizi arttırıyor. Gelişmiş iç yapılarıyla, farklı ebat ve boyutlarıyla omurganızı destekliyor ve şeklini alarak vücudunuzdaki ağırlığın bir noktada toplanmamasına yardımcı oluyor. Tüm ağırlık disklerde olmaz ve omurganız bu şekilde desteklenir. Sırt ve bel rahatsızlığı yaşayanlar başta olmak üzere herkesin en iyi yatak seçimlerini yaparken en çok dikkat etmesi gereken şey ne çok sert ne de çok yumuşak yataklar seçmelidirler. Orta yumuşaklıkta, esnek yapıda, omurganızı destekleyebilen, daha keyifli ve huzurlu uyuyabileceğiniz yataklar olmalı. Yataş Bedding yataklar tam da bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanıyor. Sağlığınızı korumanıza yardımcı olan yatak modellerinin başında gelen Verticoil Flex, Natura Rest gibi modelleri tercih edebilirsiniz.
Kalp Atışlarınızı Dengeleyen Modellerden Vücut Isınızı Düzenleyen Yataklara Kadar Farklı Seçenekler...





Yataş Bedding'in yatak koleksiyonundaki uyku ritminizi düzenleyen Tesla Sleep modelinden tutun da serin bir uyku deneyimi sunan ve vücut ısınızı dengeleyen Blue Star yatak modellerine kadar onlarca yatak çeşiti mevcut. Bu yataklar, yüksek teknolojik gelişmelerin sonucunda ortaya çıkmış olup, elastik ve yüksek yoğunluklu bir yapıdadır. Vücudunuzu destekler ve kaliteli bir uyku deneyimi sunar. Özellikle vücut ısınız aniden değişiyorsa, çok üşüyor ya da terliyorsanız pamuklu, lifli ya da kuş tüyünden yataklardan yapacağınız tercihler en iyi yatak tercihlerinden olup daha keyifli bir şekilde uyumanıza yardımcı olur.
Konforlu, en doğru ve en iyi yatak modelini seçerken ürünlerin bakteri ve toz barındırıp barındırmıyor oluşuna da dikkat etmeniz gerekiyor. Rahatlık kadar yatağın alerjik olmaması ve toz toplaması büyük önem taşıyor. Doğal malzemelerden üretilen yatakların yanında visco ve elyaf dolgulu yataklar küf ve toz akarlarını hapsetmiyor. Bu şekilde vücudunuzun sağlıklı nefes alabileceği, rahatlıkla uyuyabileceğiniz yatak modeli için Yataş Bedding'deki modelleri inceleyebilir, sizin için en iyi yatağı seçebilirsiniz.


Yaylı Yataktan Vazgeçemem Diyenler İçin...



Yataş Bedding'in en rahat ve en iyi yatak modelleri arasındaki seçimizi yaylı bir yataktan yana kullanmak istiyorsanız; üzerine yattığınızda yaylanabileceğiniz Yataş Bedding Cool Action tam size göre! Multispring sistemindeki Cool Action yatak, bağımsız hareket edebilen torba yaylardan oluşan paket yay sistemindeki yatakları tercih edebilirsiniz. Bu şekilde uyku pozisyonunuza ve ihtiyaçlarınıza en uygun yatağı bulmuş olursunuz. Tercihiniz sert bir yataktan yanaysa daha sık yay sistemlerine sahip yatakları tercih edebilirsiniz. Bu yataklarda bedeniniz daha az içe gömülür. Seçebileceğiniz en iyi yatak, aynı zamanda en konforlu uyku seçiminizdir, unutmayın. Bu nedenle elinizden geldiğince güvenilir, en bilinen ve en iyi yatak markaları yer alan Yataş Bedding'den seçim yapmaya özen gösterin.


Size En Uygun ve En İyi Yatak Boyutunu Seçin



Her yatak çeşidi her insana uygun olmadığı gibi her boy ve ebattaki yatak da her insanda aynı performansı göstermez. Boyunuza ve kilonuza en uygun tek kişilik yatak ya da çift kişilik yatak modelleri arasında seçim yapabilirsiniz. Seçeceğiniz yatağın boyunun sizin boyunuzdan en az 20 cm daha fazla olmasına özen gösterin. Genişliğinin ise en az 95 cm daha fazla olması en önemli şartların başında geliyor. Yataş Bedding'in en iyi yatak modelleri arasından odanızın boyutlarına uygun, sizin vücut yapınıza uyumlu, eklemlerinizdeki yükü minimum düzeye indiren yataklar mevcut. Evinizde çok fazla yer kaplamayacak ama sizin de dilediğiniz boyutlarda yataklar seçmek için farklı boyut ve ebatlardaki Yataş Bedding yatak modellerine bakmanızı öneririz. Onlarca farklı çeşit, model ve ebatta yatak arasından size en uygun olanını seçebilirsiniz.


Hayalinizdeki Uyku Düzenine Bir Yatak Kadar Uzaksınız



Kaliteli bir hayatın yolu, oturmuş bir uyku düzeninden ve kalite bir uyku uyumaktan geçiyor. Bu nedenle sizin için en iyi yatak seçiminin önemini bir kez daha çizelim. Yatağınız ne kadar orta sertlikte, ergonomik, uzun ömürlü yatakları seçmeye çalışın. Uyuduğunuz en iyi yatak kaliteli bir hayatın da anahtarı asla unutmayın. Omurganızın, sırt ve bel sağlığınızın korunması için doğru yatak seçmeniz çok büyük önem taşıyor. Bunların yanında verdiğiniz paraya değecek, sizinle uzun seneler kalmaya devam edecek yataklarda tercih sebebiniz olmalı. Bu da beraberinde en iyi yatak seçimlerinden birini yapmanız gerektiği gerçeğini getiriyor. İlk aklınıza gelecek yataklar mutlaka en iyi kalitedeki yatak markalarının modelleri olmalı.
Odanızın boyutlarına göre çift kişilik ya da tek kişilik seçeceğiniz yatakların aynı zamanda mekan tasarrufu yapan bazalara da sahip olmalarına özen gösterebilirsiniz. Böylelikle hem evinizdeki alandan tasarruf etmiş olacaksınız hem de karmaşadan uzak, konforlu ve huzurlu yatak odalarınız olmuş olacak. Unutmayın, doğru seçilmiş, en iyi yatak modeli keyifli ve huzurlu bir hayatı da beraberinde getirir. Cebiniz de sırtınız da kaliteli yatak modelleriyle hep rahat olsun. Haydi o zaman en iyi yatak modelleri için en iyi yatak markaları arasında öne çıkan Yataş Bedding'e...




Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)