2010-2011 KIŞ SEZON ÇANTALAR

8/31/2010 11:37:00 ÖÖ

Katlanabilir portföyler
Katlanabilir portföyler hem moda hem de pratikler. Bir el hareketiyle portföyden omuz çantasına ya da iri bir el çantasına dönüşebilirler. Gün içerisinde yerine göre tercihinizi kullanabilir her ortama ayak uydurabilirsiniz.










Kutu potföyler


Kutu portföyler gece için harikadırlar, satenler ve ipeklerle kullanabilirsiniz. Elegan görünümünüzü bozmadan sadece gerekli eşyalarınızı yanınızda taşımanıza yardımcı olurlar. Kutu çantalarınız metalik, kristal biçimleriyle çok havalı.





Metalik portföyler


Birkaç sezondur moda endüstisi metalliklerle aşk yaşıyor. Bu renk alternatifi çantalar, ayakkabılar ve diğer aksesuarlarınız için çok uygun. Metalik bir portföy her renkle rahatça uyum sağlayabilir, gece kıyaflerinizde dikkat çekmek için en basit seçimdir ancak gündüzleri kullanmamaya dikkat etmelisiniz.



Mini portföyler



Mini portföyler hiç pratik değillerdir, onların görevi sadece stilinizi belirlemenize faydalıdır. Biraz para, kimlik ve rujunuzu taşıyabilirsiniz ama biçimleri ve renkleriyle bu sezon çok popülerler. Geleneksel biçimlerinin yanı sıra kalem kutusuna benzer modellerini de tercih edebilirsiniz..




Çok büyük portföyler

Kocaman çantaların modası etkisini portföylere de taşıdı. Yanımıza almak istediğimiz birçok şeyi sığdırabileceğimiz bu çantalar geceleri olduğu kadar gündüz kullanmak için de çok uygunlar. Çeşitli safari desenleri leopar ve zebra desenleri çok popüler.










Renkli portföyler

Ne biçimde ne materyalde olursa olsun rengi farklı olmalı bu çantaların. Fosforik parlayan renklerde ya da birçok rengi bir arada kullanılmış olanları çok alımlı, nereye giderseniz gidin gözleri üzerinize çevirerecektir. Bu portföyler siyah bir elbise ya da gardrobunuzun klasik bir parçasıyla kullanarak anında havanızı değiştirebilirsiniz. Tüm popüler tasarımcıların bu renklerde bir portföyünü bulmak mümkün.


 
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)