bütün kokoşlarr toplandıkk***hihuuuu =)

8/11/2010 11:03:00 ÖÖ

rehavetii üzerinden atamayan bu beden,pilli bir bebek yahut bir robot misalii habireee üretim modundaaa....doğru düzgün konuşmuyorum,doğruı düzgün yemek yemiyorum,bugün günlerden ne unutmuş durumdayım....üzerimdekii şu şapaldak vaziyeti bi atsamda eski NİMO çıkagelsee..etrafımdakiler dahil bende çok sıkıldımm bu halden.....hayatımda herşeyim topallıyor....üretimee şükür ki devam edebiliyorumm..hala o güç gitmiyor üstümden....belki de yapmak zorunda olduğumun farkındalığından....







durumun ciddiyetini resimleri çekinirken takındığım yüz ifadem de anlayabilirsiniz..... :D eskidenn bu şekildeki yarım karelik aksesuar çekiminde hep gamzemi görmeniz mühtemeldi....ama şuann gören var mı :D

üretirken mutluyummm..beynim ve hayal gücümde sınırsız , sorunsuz çalışmaktaa....lakin hayatımın geride kalan tüm kısımları topallamaktaa efenimmm :)

herşeye erinir oldum...diğer blogumda ( http://delikizindusukcenesi.blogspot.com/ ) çatır çatır post girerdimm....heyyy gidin heyy en son ne yazdım ne zaman yazdımm bi haberimmm :S



bu halimden kurtulmak istiyoruuuuuuuumm artıkkk..acep sıcaklar mı etkenn ?? yada daha bu yaşta girilen hayat mücadelesi mi?..... ????







bu kokoşlarda sevgili projemin kaynagı hesi'dirr...

zekasınaa ve yeteneğinee hep hayranımdaaa saçlarına daha çok ama :D


eskiden aynı marjinalliğee sahip biri olarak taktire şaaan biri olduğunu belirtmek isterimm..çünkü kolay değildirrr türkiyemizde pembe saç yahut pearcing ile caddelerde dolaşmak....ya 3 adımda bir laf yersiniz yada insanların kendi aralarında pısısrrrr pısııırr konuşmlarına mazurr kalırsınızzz :D    aslında eğlenceli bir durum bazen ...belkidee olayın özelliği bu..marjinallik tam olarak belkide bu durumlara maruz kalmaktır :)   bahsı geçen şahıs hesionka arkadaşlarr...dünyaa şekeriii,,pamuk şekerii pembesii hesicikten bahsediyorumm :)



velasil ondan öğrendiğim teknikle yaptığım bu kokona işi şapkalara bayıldım....illa davet tacımıdr?vallaa bence değil....yaşam tarzınıza ve hayatta hangi rolü üstlenip nerde durduğunuzla da alakalı elbet.....bunlarla dışarda gezebilrim diyenlerdenseniz benim gbb,bence değil....öyle değilse bile bu düğün davet sezonunda edinmeniz gereken bir stylodur kendileri....şimdilik kırmızılı kahveli,siyahlı grili ve hardalllı kahveli yaptığım şapkalar 3 adet olup sonsuz şirinlikteler :)



hardallı olanla resmim yok...diyorumm yaa rehat içerisindeyimmm...hala şu postu yazdığımaa hayretler içerisindeyimm :)))))

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)