ooooo bissürü şeyy yaptımm kiii =)))

8/06/2010 01:02:00 ÖS




aslındaaa uzunnnn zamandırr bunlarla uğraşıyorumm....
aklımda hep bir seri çıkarma fikri dolanıp duruyordu...bi an önce başlamak lazım felsefesiyle hayal gücümle kendimi bi odaya kapattım..yaptımmm yaptımmm olmadı bi dahaa :)=)))))   ama sonunda bittiler :) daha önceki yazılarımda malzemelerim ile ilgili yazmıştım , öyle çoklar ve çeşitliler ki...hepsii tek tek diyar diyar gezen,nadide,ilginç şeyler....ama inanaın hala kıyamadıklarım var...kullanırkenn ''oooff ya!!'' diye söylenip üzüldüklerim var:)
öyle yada böyle bitti işte...hem pasajıma ( http://thecrn.pasaj.com/  ) hemde facebook sayfama ( ayy onun linkini unuttum şimdi :P nimo stylo diye arattığınız zaman çıkıyooo :D  ) koydumm....bunlardakii olayy şudur efenimmm..MASAL TAÇLAR 1 ALANA 2.Sİ HEDİYE 30 TL pasaj üzerinden (%10 kesinti sebebiyle) havale yaparım diyenler yanii facedeki ücretlendirmesi 25 tl...bu işi yapan arkadaşlarr delii olduğumu düşünücekkk.... 3 - 5 kuruş içinn yazık sana diceekkk :))))helekii türk bükündeki taçların 50'den başlayarak alıcı bulduğunu görüncee şokk oldum...inanaın bizimkilerr daha güzel :))) evet biliyorum ama olsun :) bu sıralar yaşanan durgunluğa accaip gıcığım...biraz hareketlenir belki dedim :))) bir anektodd yanii şekerimmm.......
yorummm bekliyoruumm yoruuummmmm :))))

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)