NİMO STYLODA YENİ NELER VAR :)

9/06/2010 07:12:00 ÖS

herkesee slm....çok hastayım şekerlerr :( her yerim param parça sanki... :( ama yinede bu post çok geciktiği için yayınlayacağım :)))



 bunlarda teslim edilen ürünlerden sahiplerini ulaşan stylo örneklerii şekerlerr...
en üst görsel pasaj.comun inanılmaz üüyesi neslisanatevinin sahibi neslişş :))) 2.si isee sevgili cansumm :))) 3cüsü isee hilacxık...hilal benden 2 taç 1 kolye almıştı ama bu tacı çok sevmişş bu yüzden hemen görselleyip benimle paylaşmak istemiştii :)))   bu şeker kısçeleri ben paylaşmasam olmazz...sanırım bayramdan sonra hayli görsel birikecek böyle elimdeee :)) benden ürün alan tatlışlar bir bir bayram sonrası sözü verdii çünküü :)))


 



 


 


 




 şimdilikk bu kadar yeter değil miii ???hem zatenn yaptığım bir çok şey var ama görseller hazır değilll :)) hele şu gripi atlatalımdaaa :))))




Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. Geçmiş olsun Nimocan hemen iyileş paylaş ne var ne yok:) Döktürmüşsün gene:)

    YanıtlaSil
  2. hiiii bayıldımküpelere
    ben minyatürcüyümya o kelepçelere bayıldım küpe şu bu farketmez hrikaymışşş...

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzeller yai maşallah on parmakta on marifet var :)) Bu güzel el emeklerini gördükçe bana da ilham geliyo ne güzel..

    YanıtlaSil
  5. sevgili inanirsakolurbence :)
    çokkk saoll anneemmm :)) seninkilerdee öleee...yauuu pasaja kıll oldum iyice yine anasayfada değilizz...hele senle ben habireee üretkenlerrr :(((

    sevgili minihobi :)
    ooyyyii...bendee severim minyatüreeee...bisürrü yaptım daaa yapcam da görsel hazırlamak lazımm :)))takipte kal şekerr yenilerr gelkicekkk :)


    sevgili dilekçe :)
    ahanda benişm gb biri daha :)))
    o zaman sen çok geç kaldın bu blogaa şekerrr...daha neler var nelerrrr...yeniler eskilerrr.bboll bol üretiriz beraberrr :)

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık.. Kelepçeler güzelmiş ;)

    YanıtlaSil
  7. Pasaja kıl ola ola zaten kötü enerji deposu oldu:) Anlamadım yaa bir ara ne güzel ana sayfa kuşuyduk şimdi hiç koymuyorlar gene kınama mesajları atacağım köstek ekibine tee ağustos sonunda eklenen ürünü yeni anasayfaya çıkartıyorlar olur mu hiç ama:)

    YanıtlaSil
  8. sevgili Cheerful Demet :)
    teşekkür ederimm cnm benimm iyi fotograf alamadım koymayacaktım son anada ammmaaaannn yaw diyerek koydum :) çok hastayım,minyatüreler var daha ama iyileşince ekleyeceğim hepsinii :)))

    sevgili inanirsakolurbence :)
    köstek ekibiiiiiii :D hahhahahaa :D çok yakıştırdım bunu hep kullanıcam hatta pasaj ile ilgili bir post yazıyorum 2 gündürrr bunuda eklemeyelimm ;)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)