OOOHHH...MİM KONDU ÜSTÜME İYİMİ ????

9/13/2010 09:20:00 ÖÖ

çokça sevdiğim,samimiyetine,içtenliğine yürekten inanındığım sevgili hobisel arkadaşım,aynı pasajın ufak tezgahtarları olan biz   ''inanırsan olur bence'' blogunun sahibesi tatlı şeyden bahsediyorum :) beni mimlemişş :))) geç farkettim ama yazdım birşeylerrr....birilerine mektup yazmamı istiyorsun,öyle miiiiiiiiii???
bakalım ne kadar biriktirmişim içimdee :)
hayatımda yıllarımı çalan eski dostuma yazacağımm!!!!
haydi bakalımmm :P


dost.......satırlarını kara kalemle düşemediğim bu mektubu sana yazıyorum....anlayamayacağın kadar yüksek çözünürlükte olacak satırladım!!!!çoğu gerçeği anlamayamadığın gibi,evet bunu da anlayacaksın!!!!Boş, bomboş bir odanın hâkî renkli duvarların arasından yazıyorum sana....Yalnızım...Ve yanımda,bitmeye yüz tutmuş bir paket sigara....Ayrılık hatırası olarak verdiğin muhtar çakmağın!!!!!!!!tek kalan bu olmalıydı ardından...ne olduğunu hiç bilemediğim bir şeyler oluyor bugünlerde kendi içimde ,kendimle , kendimce garipleşiyorum!!!. Korkuyorum...

İçimde yaşadığım deprem ne şiddetliymiş, hasar tespiti yapıyorum bugünlerde...
dost.....Sana bu mektubu virane bir hal içinde ve iliklerimize kadar çekilen bir sigaranın hasretiyle yazıyorum...Satırlar geçiyor klavyemin tuşlarından.....işte o an...avazım çıktığı kadar susuyorum sana olan kinimi bastırmak için!!!

Bilirim ki kavi bir yüreğin anlattığını,kavi yürekler anlar...

sen ki hep yenileceksin...ben nasıl kazanıyorsam sen daha çok yenileceksin!!!!yenil demiyorum ya,,yenileceksin diyorum!!!
Sana bu mektubu başın ve sonun birleştiği bir yerden yazıyorum.....ve ''inanırsak olur bence''ye içimde bastırdığım kini satırlara dönüştürmeme yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum!!!!!



lanetler okuyor, küfürler savuruyorum arkandan..........................!!!!




neden mi?



inan bir şeyi bu kadar hak ettiğine hiç bu kadar inanmamıştım.  :)))))))

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. A aaa Nimo coşmuşsun annem:) Bırak ne hali varsa görsün kötü enerji yayma sana gelcek sonra onlar:)

    YanıtlaSil
  2. bana bişii olmass babyy aksinee :D
    deşarj olduuum :))))
    tşk ediyoruuummmmmmm cnmcımmm :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)