BU POSTUM TÜM İZLEYİCİLERİME =)

10/14/2010 09:33:00 ÖÖ

evet ilk kez başlığımın bitimden 4 yıldız yok yerine sırnaşık bir ifadeli smiley :P
peki neden?
mayıs 2010'da başladım bloga ve sadece ürünlerim içindi....ilk postlar hep öyledir zaten , sonra içimdeki paylaşmak,yazma aşkına engel olamayışım STYLO BLOGUMU mahvetti!!! aslında mahvetmek de değil, amacından saptı :)
şimdi iyi ki sapmış diyorum yoksa kimse NİMO kim bilmezdi, bu kadar yakın hissedip sevmezdi....ben olduğum gibiyim, düşündüğümü yazar bazen düşünmeden konuşur, laf ebesi olduğumu düşünür, karşımdakini seversem durmadan halay çekesim gelir onunla :D


beni pahalı botlarım, ebay'dan aldığım çantam, ipek şal'ım olduğu için sevmiyorsunuz...ne kadar güzel ki,bende hiç biri yok :) ve bunlara sahipim diye sevilmemekte öyle.... ;)
dünyam iyice küçüldü blogumla beraber....hatta şunu söyler araştırmalar''blog yazmak sosyal hayattan kopartır''....ah, ne güzel işte :) çevremdeki ,insanları daha çok ölçer, tartar oldum... hiç bilmediğim şehrin hiç göremediğim insanlarını öyle çok sevdim...daha fazla kültür seviyesi üst düzeyde insanlar tanıdım...bu sebebten bu cemaat ile daha çok huzurlu ve mutluyum :)
Benim izleyicilerim öyle farklı ki...evet sayıca belki çokça değiliz ... ama kalabalık listenin , suratsız çoğunluğu olmasındansa böyle az kalalım biz...birlikte halay çekebilelim :D :D :D şimdi bakıyorum da yazdığım postlara hepsinde muhakkak yorum var :) benim izleyicim benii çokk mu seviyor ne ? :D kimse öylesine geçiştirmeden, bu düşük çeneli deli kızın yazılarını okumadan, yorumladan geçmemiş....başkasınız siz ya :) bambaşka ;)
o halde herkese birer lolipop nimodan ;)
lollipop lollipop , oh lolllii lollii lolliii loliii  :D


alt tarafı küçük bir yardım,küçük bir merhaba,küçük bir adım diyerek ellerini bana uzatan koca koca yürekli insanlar :)
yüreklerinizi hala kirletmediğiniz, koruyabildiğiniz için dünya adına teşekkür ediyorum sizlere :)
rengarenk kalan ruhunuza, isim veremeyeceğim kadar çocuk ruhlu içten insanlara bu blogta oldukları için binlerce teşekkürler :)
kibiri kavup ruhlarından, bu zmanda sımsıcak bir bedene sahip olabilen ,çamur atmak bir yana daha çok pamuklara sarıp sarmalayan herkese çok teşekkürler :)



şimdi ben durup duruken neden yazdım tüm bunları? dün sevgili inanirsakolurbence'nin dün bana yazdığı şahane postu beni muthiş duygulandırmış, ona katılan bir çok kişinin olduğunu görünce içim kıpır kıpır oldu :)
sevilmekk ne kadannn güzel birşeyy :)))


ÇOK KEZ YAZDIM DEĞİL Mİ BUNU?AMAM BİR DAHA YAZACAĞIM...YENİ BAŞTAN BLOG AÇICAK OLSAM İZLEYİCİLERİMİ SEÇME ŞANSIM OLSA YİNE SİZLER BU BLOGUN İZLEYİCİSİ OLURDUNUZ ;)

iyi ki varsınız :)

((((((bide dipçik not,rica,istek,dilek herneyse :P
- bir küçük gülücük yapmadan geçemesseniz bugün daha mutlu olacağım... :)    )))))

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. kesinlikle haklısın, bende senin gibi ilk başta tereddütlü davrandım blogumda ne tür paylaşım yapacagım konusunda aklımdan bir sürü fikir geçiyordu. takip ettigim bir sürü blogdaki gibi giydiklerimi mi yayınlasam acaba diye... ama her gün ayrı bir markanın ayakkabısı çantası yokki dön dolaş bi şekilde aynı şeyleri giyicem :D maşallah hanımlarda çok uçuk paralar veriyorlar baş edememki o kadarıyla :)))
    ne giydim tarzıda degişiklik olmayınca tabi izleyicileride sıkacak en iyi yaptıgım şeyi paylaşayım dedi ve ürettiklerimi postlamaya başladım bende kalabalık bir topluluga seslenmiyorum belki ama yaptıklarıma deger veren insanlar olması yetiyor...

    seni cok iyi anlıyor ve takibe devam ediyorum çok başarılısın zevklisin böyle devam et....

    Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  2. Ay canım benim ya iyiki de stylo nimo'yu amacından şaşırtmışsın ve iyiki de yazmaya başlamışsın diyorum!!! İnanırsakolurbence'yi de şimdi okudum aynen katılıyorum ona da! Ne güzel bir yazı yazmışsın biz izleyicileirine;) resim de çok şahane bayıldım;)) (ilki) mucuksss!!!

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)