HALA BURALARDAYIM,EVET :)

10/03/2010 07:18:00 ÖS

bu internet bağlantısı beni deli edicek...neymiş efendim mahallede çalışma varmış...banane yahu, benim sosyal paylaşım etkinliklerime neden balta vurup durursun kii...??? evet,biliyorum burayı ihmal eder oldum...daha öncede bahsettğim gb blogspot'a işyerimde ''BLOG!!!''konunca bende akşam iş dönüşü yazmak zorunda kalıyorum...itiraf edeyim ki bazen hiiiiiiiiiiççç kolumu kaldırasım kalmıyor...


peki ya hafta sonları...işte o tatlı 2 günüde biraz aileme sevgilime ayırmak istiyorum...amaaaannn bak geldim işte...şuan tam olarak burdayım ve post giriyorum ;)
blogger hizmetleri git gide gelişiyor...son olarak görsel eklemek için farklı bir uygulama yapılmış sözde kolay(!!) bu uygulamyı kimler sevdi :) ''ooo nimo çok harika imiş...vallahi durmadan görsel ekleyesim geliyor, öyle hızlı kiiii'' diyen kaç kişiyiz...yorum ve spam , istatistik uygulamalarını hepimiz çok sevmiştik te bu görsel ekleme de eksik yada yalnış birşeyler var diye düşünüyorum....zaten mevcut sorunlu bağlantımı hepten allak bullak etmekten başka birşeye yaradığını söyleyemem...arkadaş bir resim ekleyeceğim tüm post yazma iştahım kapanıyor ve kalvye bilgisiyara bir kaç yumruk savurasım geliyor....bak meselaaa bu kadar yazdım, eee hani görsel?????hiç tarzım olmamasına rağmen bu kısıma kadar görsel olmadan geldim...oysaki görsel beni daha çok kamçılıyor...lakin ben şuan ekleme yapmaktan çok korkuyorum...sizde de aynı durum söz konusunu mu????
şuan ne kadar sinirlendiğime dair bir görsel eklemeye çalışacağım olmaz ise artık argo'dan tutup küfre kadar ne gelirse ağzıma avazım çıktığı kadar bağıracağım....ee bakalım???


uzun çabalarım sonunda olduuu :(((

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. tatlım valla bende aynı sorunu yaşıyorum ama 2 2 ekleyince daha çabuk doluyo sende dene :)ama benim bağlantı full daha kolay olabilir :)ama seni gördüğüme sevindim :)stylolar nerde onlarıda özledim :)

    YanıtlaSil
  2. sevgili moda_kesh :)
    -aahhh can sormaa yaw 2 şer 3 er 5er 10 ar hepsini dener oldummm :((( dedğin gb senin bağlantın full ise zorlayınca oluyordur ama benim ki pek bir yaşlı :((((
    sonbahar-kış kolleksiyonu için dikiş makinam ile bütünleşmiş durumdayım ;) süprizlerim olucak ;) 2,-3 haftaya buaralara harika bir görsel şölen ile dönücem ;)
    bide sen benim bundan önceki postumu göremdin mi bebeim? görsen kesin yorum yapmadan geçmezdin ;) anladım ki görmeddiii :P

    YanıtlaSil
  3. walla canım bende post girerken çok zorlanıyorum..Bu resim ekleme işi beni de çıldırtıyor:(
    2 saatte resim ekleyip zar
    zor postu hazırladım..
    Mutlu haftalar canım..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. sevgili noyumberry :)
    -evet kesinlikle katılşıyorum san :( çok sinir bozucu sahiden :(

    YanıtlaSil
  5. ama düzeldi sanırım ya çok hızlı yüklüo artık seninki ne alemde

    YanıtlaSil
  6. Sevgili moda_kesh :)
    - valla şekerim son postıumdaan anlayacağın üzere ceserat dahi edemedim denemeye :P

    YanıtlaSil
  7. Flickrdan yukluyorum photoları çok kolay oluyor deneyın ıstersenız.
    Kızım deliisn sende benım gıbı :)
    nerden buldun o resmı .) koptum yaww alemsin

    YanıtlaSil
  8. sevgili sezgi :)
    - ah fıstıkk bide onla mı uğraşıcam yapmaaa :D
    ağlızaaam bu olaya zaten..beni kimsee blogumdan soğutamaz , soğutmamalı :P
    resim değil mi??şahanee,aynı o günki surat ifademdi...tam cukk oturduu anneem :))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)