PEMBE-GRİ TOMURCUK YAKA KOLYE VE KOMBİN TOKA STYLO****

10/22/2010 10:59:00 ÖÖ



ürün 144 adet pembe tomurcuk ve ellerimle tek tek sardığım kurdale güllerden yapılmıştır...sonsuz bir el emeği ve göz kamaştıran bir tasarımla NİMONUN SONBAHAR-KIŞ AKSESUAR tasarımlarından en göz alıcı ürünlerinden biridir..



yaka kolye ile kombin olarak hazırladığım toka'da üstelik NİMO'dan hediye olacak :)


Stil sahibi hanımların kesinlikle edinmesi gereken bir aksesuardır..emin olun vazgeçemeyeceğiniz bir aksesuerınız olacaktır....Arkadan ayarlanabilir ipi ile hem boyunluk gb hemde bluzünüzün yakasına denk getirerek 2 farklı kullanım alananına sahip olabilrisiniz....diğer bütün ürünlerim gibi bu ürünümde tektir...kişiye özel,2cisini bulamayacağınız harika bir tasarımıdrr.....nimo %100 orjinallik garanti etmektedir ;)





ÜRÜN BEDELİ : 50 TL :)
sorular ve ürünle ilgili merak edilen herşey için BURDAN ...
nasıl satın alınır diye merak ettiğiniz herşey için BU KISIMDAN öğrenebilirsiniz :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. Gerçekten uğraştırıcı olmalı =) Ama bu benim atrzım değil.. Yani ne bilim alsamda kullanmam gibi geliyro. Ama diğer ürünlerinden eksinlikle birini edinceğimden emin olabilirsin nimo'cum :)

    YanıtlaSil
  2. Süperler benceee, bayanlar kaçırmayın derim! :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)