GEÇ KALMIŞLAR İÇİN PRATİK YILBAŞI REHBERİ MEKANİST.NET

12/30/2010 02:51:00 ÖS

Biliyorum,biliyorum...Sizde NİMO gibi herşeyi son ana bırakanlardansınız...Evet kızlar gelin şunu kabul edelim..Bizler kariyer,okul,aşk ve yaşam arasındaki çizgide boğulmamak için zor dayanıyoruz....Aramızda hala ''yılbaşı gecesi ne yapacağım ben??'' yada ''yılbaşı gecesi sevgilime en güzel süprizi nasıl yaparım?ne yaparım?'' diye düşünenler var değil mi??
-Eveeeeet vaaaaaaaaaaaaaaarrr..... NİMOOOOOOOOOOOO ne yapacağızz ??

Panik yok ;)
Harika birşey keşfettim ;)

**** Mekanist.net ****

‘Şehir Müdavimleri’ için pratik bir Yılbaşı Rehberi diyebiliriz ona...
İş yoğunluğundan hala bir fikir edinememiş herkesin, herşeyin cevabı bu mekan arama motorunda...Öyleki sadece mekan değil,hazırladıkları yılbaşı rehberi ile site ziyaretçilerinin ,Nerede eğlenmeli?, Nerede konaklamalı? Nereden sipariş verilmeli? ya da Nereden alışveriş yapılmalı? gibi sorularına geniş arşivi ile cevap vermekte...


Mekanist.net, kullanıcılarının yılbaşı hazırlıklarını kolaylaştırmak ve daha keyifli bir hale getirmek için hazırladığı Yılbaşı Rehberi’nde yeni yıla merhaba demeye hazırlanan 100’ü aşkın mekanın yılbaşı programlarını, özel hazırlanmış yeni yıl menülerini, yılbaşı alışveriş önerilerini ve mekanların diğer sürprizlerini takipçilerine ulaştırıyor. ...
Tabi ki yılbaşı eğlence anlayışı sadece gece hayatı değil...mekanist.net  yeni yılı evde sevdikleri ve dostları ile geçirmek isteyen ziyaretçilerini de düşünmüş :) Süsleme, sipariş ve etkinlik önerileri sunuyor :)

Site içerisinde bir çok kullanıcının da deneyimleri bulunuyor...Ve zaman zaman indirimleri de :)
Haydi son dakika insanı süpper bi haber bu , vakit hala varken bir tıık tııkk ile bu ''ne yapacağım? Nereye gideceğim?'' arayışına son verebilirsin :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)