PAPER FACES BUTİK'TE NİMO STYLO'NUN STYLOLARI VARMIŞ,AA.. AAA :)

12/02/2010 07:04:00 ÖS

Aslında insan aç iken ne kadar rahattır..Neden hep daha çok yeme çabası içerisindeyiz ki...Yada en azından bu sualı kendime yönlendiriyorum şuan...Ben neden ''limit'' kelamını hala çözümleyemedim...Sınırım ne benim :) Yi yi, sonra çatla patla ''ayyh keşke bu kadar yemeseydim...olacak iş değil efenim :)
Özeti şudur ki.çatlamak üzereyim...Evet, ''keşke bu kadar yemeseydim'' :)
Aslında başlık ile çok çelişkili bir giriş cümlesi olması pek hoşlanmadığın bir durum olabilir senin :) Ama benim tarzım önce eteğimdeki taşları şööööyle bir dökmek :)
Neyse artık konuya girilir ve giriş cümlesi unutulur :)  ( nasıl unutacaksam,ooyy karnım! )

Paper face.... Yani sevgili tasarımcı , aynı zamanda firüzağanın en seçkin butiğinin sahibesi Beril Öke Gülen'i anlatmak istiyorum..Nimo'ca...
Bir çok ödülü olan Beril, para kazanmak için meslek edinenlerden değil bir kere...İşte bu yüzden ilk kez katı kurallarımı yıkıyorum ben...Tasarım aşığı, içten biri o...Butiğine giden herkes bi anda dost olmak isteyebilir kendisi ile..Çünkü bizim alışılagelmiş tezgahtar modelimizden sonra ki içtenliği ve ilgisi ile kendisine hayran olmamak elde değil...Satıcı,tasarımcı kimliğinin yanı sıra bu yolda uzun zaman emek verip, bir çok başarıya imza atarken, butik sahibi olmadan satışlar gerçekleştirirken(ben gibi) ne tür zorluklarla mücadele ettiğini hiç unutmamış Beril...Bu nedenle Paper faces butik'te Beril Öke Gülen tasarımı harici bir çok tasarımcının ürünlerine ulaşmanız pek mümkün...Bizlere değer verip, butiğindeki çok değerli raflarını , askılarını paylaşmasının yanı sıra bir çok dergi gazete çekim ve röportajlarda kullanılan butik tanıtımındaki görselleri yine kendi dışında ki tasarımcı arkadaşlardan da seçmesi öyle nazik bir davranış ki....İşte bu onu herşeyi ile Beril Öke Gülen yapmaya yetiyor artıyor bile...
<3
Pekala NİMO STYLO'nun hangi ürünlerine artık dokunarak deneyerek sahip olabilecek istanbul sakinleri :)
Hemen bakalım,









sizee birrr sürü stylo gönderdim...Şimdi saat geç oldu diyenler yarından tezi yok hepsine tek tek bakılaaa :))

Eeee...Ama nasıl?Nerde bu butik diyenler için navigasyon tadında adres tarifi....
:)


Taksim Meydanı'ndan gelecekler için:
Sıraselviler Caddesi'ne girdikten sonra, dümdüz ilerleyip Cihangir Meydanı'ndaki kahveleri de geçip 2. sağdaki sokağa gireceksiniz (sokağın köşesinde Fırat Market var ( büyük bir TUBORG tabelası olan), sokağın içerisinde ilerlerken butik sağda kalıyor.

Artık tabelaları da var :) Gelip de bulamayan olmasın diye :))
Bir tanesi, Cihangir Meydanı'ndaki kahvelerin önünde, diğeri sapacağınız sokakta ve ilerlerken bir tane saha köşede olmak üzere toplam 3 adet tabela var :)

Tophane tarafından gelecekler için: 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne ait olan Tophane-i Amire binasının yanından yukarı doğru çıkıp İtalyan Hastanesi'nin olduğu yokuşa yani Cihangir'e çıkan yola döneceksiniz, solda Fırat Market'i görünce, o sokağa sapacaksınız ( büyük TUBORG tabelası olan ), sokağın içerisinde ilerlerken butik sağda kalıyor :)

bu bana yetmedi ama diyenler için birde açık adres verelim,

Paper faces butik- Beril Öke Gülen:
Süngü Sokak, 14 A Firuzağa/ Beyoğlu İstanbul


Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. Nimooommm kutlarımmm tatlımmmm çok sevindim seninn adına!!başarılarının devamını dilerim inşallah ileride daha çok yerde çıkarsın karşımıza:)

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler tatlım ben de bir ara uğraşacağım bu işlerle ama moral bozukluğum ve sınavlarım geçsin önce:)

    YanıtlaSil
  3. Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. Satışların ardı arkası kesilmesin...

    YanıtlaSil
  4. hayırlı olsun nimo:) mutlu mutlu mutlu:)

    YanıtlaSil
  5. Siyah puantiyeli, tül peçeli gri toka fotoğrafı çok hoş, çok romantik...

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)