BİRAZDA BANA LÜTFEN AMA ****

1/25/2011 09:19:00 ÖS

Nedense kendine hiiç hayrı olmayan, garip bir insanım yahu...

Bana hep derler ki ''ohooo neler neler yapar takar, giyersin sen .. '' 
-Hııııı!!
Nerdeeee , hep başkalarına çalışıyorum arı gibi..Herkesi süsler püslerken, kendine hayrı olmayan, kendine faydasız bir kısçeyim ben :(
Daha önce satışta olan, anneannemim mirası güzel, gerçek vintage , hepsinin ayrı hikayesi olan düğmelerden oluşan bluz stylo yapmıştım...Satışa koyarken bile zorlandığım bluzu, satıştan çekerek, kendime fayda sağladım :) Benim için kıymetli olan o düğmeler, ancak bende bu kadar güzel olabilir dedim kendime..O düğmeleri, anıları anneannemin güzel mirasını ancak ben sırtımda taşırım dedim :)
İyi ki yapmışım :)


İştee böylee kocaman mutluu oldum :)
Bu Bluz stylo artık benim :)

Yaşasııınn :)))

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. o zımbalarını ebaydn mı aldın.
    ankarada bulamıyorum ben.

    YanıtlaSil
  2. heh şöylee... :))) 18 ocaktaki postunda arada şöyle postlar yap nimocum demiştim sana, süper... sen süper, bluz süper daha nolsun;))) mucukssss

    YanıtlaSil
  3. SEVGİLİ KOVA KADINIYIM BEN :)
    -Canım zımbalar made in turkey :) Pasaj.com'da bir satıcıdan almıştım hala var :) İstersen bana mail at sana link göndereyim yada pasaj.com'a girip arama kutusuna ''Piramit zımba'' yazarsan karşına çıkacaktır ;)
    SEVGİLİ POSH :)
    -Kuzum iyi alıştım bu postlara habire kendimi sergileyesim gelmesin sonra ;) Neyse ama arada bir yapmak lazım ;) Tşk ederim canım benim muaah ;)

    YanıtlaSil
  4. çook iyi etmişsin, annane mirası sende kalsın,güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  5. SEVGİLİ KİRAZ ÇİÇEĞİ :)
    -Bencede iyi ettim :) Zaten paylaşmak gibi bir isteği barındıramamıştım içimde....Çok değerli olduğundan fiyat bile biçemezken, bende kalması çok daha iyi oldu şekerim ;)

    YanıtlaSil
  6. Senin için çook değerli olduğu belli o düğmelerin. Böyle bir bluzu satışa koymakta çok zorlandığından eminim. Ama satıştan çekerek en doğrusunu yaptın doğrusu :) Çokta yakışmış tam üstüne oturmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Çok yakışmış Nimocan:) Biz kendimize bir şey yapmıyoruz gerçekten , tek bir aksesuar takmıyorum ben de ancak özel zamanlarda:) Çok çalışmaktan kendimizi düşünmeye hal kalmıyor sanırım:)

    YanıtlaSil
  8. Ay İnannıyorum Ceren sana!! büyük bi kayıptan kılpayı dönmüşsün :) çok hoş olmuş.. gözün gibi bak.. :D

    YanıtlaSil
  9. SEVGİLİ MODADANHABERİNOLSUN :)
    -Belli, değil mi? :D Kıymetli ki hem ne kıymetlii canım.Satışa koyarken çok zorlanmıştım ama çekerken hiç zorlanmadım :) Tşkler :)
    SEVGİLİ İNANIRSAKOLURBENCE :)
    -Ah kuzum sorma..Halimi anlarsın...Bir butik gibi atölyem var..İçinde herşey mevcut..Kalkıp kendime birşey yaptığım yok..İyi oldu...Hem manevi değeri vardı :)Çalışmaktan değilde, kendimi işin içine sokunca sanırım pek isteğim olmuyor..Süslenmeyi değil, bu işi yapmayı daha çok seviyoruz biz ;)
    SEVGİLİ RUKEN :)
    -hAHAHA :D Sorma balım satılsa çok üzülürmüşüm, şimdi anlıyorum :) Bakmazmıyım :) Düğmelerin devamından da pano yapmayı düşünüyorum, bakalım :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)