KÜÇÜK SIRLAR DİZİSİNDE BİR DOST :)

1/15/2011 10:50:00 ÖS

Küçük sırlar her ne kadar çok sevdiğim bir dizi olmasa da zaman zaman sırf ne giymişler diye bakmadan edemiyorum açıkcası.. :)
Aslında küçük sırlar dizisinin ne topluma yararını nede blançosunu konuşmak niyetinde değilim..Sevgili Duygu Cinisli tasarımı bir elbise bu hafta dizideki karakter ismiyle Ayşegülün üzerinde olacak :) Hepinizi blogosferden  moda duygusu olarak biliyoruz onu..Kendi blogundan önce ben duyuyorum bu güzel haberiii :))Artık o kariyerinin en emin adımlarını atmış durumda...Yaptığı tasarımları hayretle ve büyük keyfle takip ettiğim Duygu'nun başarısını ayakta alkışlamamak elde değil :)
İşte canım arkadaşımın o onurlandıran ve duygulandıran karesi..İnanın sabah duyduğumdan açıp açıp bu fotografa bakıyorum ;)


Harika bir görüntü değil miiiiiii?

Duygu Cinisli ile Sevgili Beril Öke Gülen sayesinde tanışmıştık.Her ikimizde Paper faces Butiğin tasarımcılarıyız..Gözlerimi alamadığım en son kolleksiyonu olan FIRST LOVE sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim doğrusu :)
İşte sizlerinde tüğlerini diken diken yapacak bir başarı hikayesi ve nefes kesen elbiseler :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Küçük Sırlar'da zaten hep Türk tasarımcıların kıyafetleri yer alıyor ki ülkemiz tasarımının önce ülkemizde sonra dünyada bir yere gelmesi için bu gerçekten önemli. Moda Duygusu'nun bu tasarımını ben de çok beğenmiştim. Ne var ki dizinin reytingi epey düştü bu aralar kaldırılacak diye endişe etmiyor değiliz:(

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim canım bu güzel sözlerin için :)

    YanıtlaSil
  3. Şu ilk kırmızı tasarııııım müthiş! :)

    YanıtlaSil
  4. Hepsi birbirinden şahane. Usta eli deymiş olduğu her şeyden belli. Şahsen ben çok beğendim :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)