ETEK UZATMACA :)

4/26/2011 11:51:00 ÖÖ

Bugün yatağımdan kötü bir şekilde kalktım.. İğrenç kabuslar görünce, rüyanın devamı iyi bitsin diye uyumaya devam etmeye çalışsam da, cıııkkk olmuyormuş :D

Dün parmağım kesik olduğu halde daha önce trendyoldan aldığım mini tütümü kısa bulduğum için ona 2-3 kat ekleyip uzatmaya kararlıydım :)


Seninde boyunun kısa olduğuna inandığın eteklerin varsa, öylece dolabına hapsetme..Aynı kumaştan büzgüler yaparak eteğine dik... Bu etekten varsa şayet seninde ve boyu ile ilgili sıkıntı içerisindeysen ''hayal tül'' tüm kumaşcılarda bulmak mümkün...
1 metre ''hayal tül'' ü 16'şar cmlerde uzuncaa kesiyoruz :) Yani 1 mt kumaşın boyunu en olarak düşünüyoruz ki, kumaştan tasarruf edelim ;)

Etek ucunda kalan fazla pay kısmına kestiğimiz tülleri büzdürerek dikiyoruz :) Örneğin ben 2 boy daha ekledim yani iki kat daha... Buna rağmen çokta uzadı diyemem :) eğer daha da uzamasını istiyorsan bunu 3-4 kata döndürebilirsin ;)

Yukarıdaki fotoda açıkça net aralarda yarımşar cm'Lık pay bırakarak bir çok kat ekleyip eteğim boyuna hükmetmen mümkün :)


Sen şimdi son halini bekliyorsun değil mi? =) Ama boşuna bekleme çünkü elim kesik halde çalışdığım için bittiğinde artık hiç bişeye dokunamaz hale gelmiştim :P Son halini çekmediğimi şimdi farkediyorum :) :P
Fakat şunu bil ki eteğim 4-5 cm daha uzadı... Ve hala istersem ekleme yapabileceğim alan mevcut :)


O nedenle ne yapıyoruuzz boyu kısa diye eteklerimizi dolaplara hapsetmek yerini ver elini craft projeleri :))

Sevgiler .)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Geçmiş olsn cero ama son halini istiyorusss:)

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsuun ben de aynı taktiği dikiş bilmediğimden penye elbisemin altına tül yapıştırmak kaydıyla kullanmıştım:)) ama baktım da becerikli insanın hali başka oluyomuş:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)