ÖZET GEÇMEK DAHA İYİ :)))

4/08/2011 09:30:00 ÖÖ

Ahhh ne güzel bir sabah :)

Güneş yatağımın içerisine girme telaşında ben onu kovalıyorum.. Hayır, bunu yapmamalıyım, dur ben kalkiiim sen yat :)) Evet aynen onu yaptım :)))

Bu hafta bana tamamen '''yorgunluğu'' hatırlatıyor :( Çok yoruldum aa dostlar, malumunuz daha önce burada bahsetmiştim, Ottoec Butik Bahara Merhaba partisindeki tasarımcılardan biri olduğumu... Partiye ilgi şahane ve çok olunca harıl harıl çalışıyorum yeni ürün hazırlamak için :) Bir taraftan parti için giyilecek elbisemi tasarladım, merak edenler için salı günü buluşma randevusu veriyorum... Haa tabiii ''ben yakından görümeliyim hacı, geliyorum ki, bende orada olacağım'' diyenler için değil bu çağrı ;)

Deli gibi post girmek ister canım, parmaklarım hayli yorgun... Kumaş, keçe vs. kesmekten baş parmağım makasın haşinliğinden nasır tutmak üzere, beynim yorgun olsa da evet giriyorum işte :)

Bu hafta bir oraya bir buraya koşuşturdum, en nefret ettiğim şey evde eksik malzeme çıkması... haydaaaaa, hazırlan çarşıyaa :( Kısa zaman aralıklarında 2 gün kombinimi görüntüleme ve ölümsüzleştirme şansıda yakalamışım hani :P





Yüzümün güldüğüne bakmayın efenim burda çok yorgunum :) Timsah gülümsemesi bunlar :)
Pudra yılı...Eeee ama bana hep öyleydi, ben zaten çok severdim <3 Pastel tonları vazgeçilmez huzur garantilidir.. Dene ve gör... Nil yeşili, ah ne çok severim :)
Buara saçlarımı ortadan ayırıyorum, sürekli takip edenler farkı anlayacaktır zaten ya :) Tarz değil efenim saçlarımın artık hipper şekil bozukluğuna dönmesinden kaynaklı.. Uzama sürece feciii :( kadınların sorunsalı ara boylar :P

BLUZ: ZARA
HIRKA.: KOTON OLE
PANTOLON: MARKA DÜNYASI
AKSESUAR: (KOLYE) PELİN AKSESUAR







Farkında olmadan 2 kilo vermişim ama bünyem hiiç öyle söylemiyor sanki üzerimden kocaman bir yük kalkmış gibi... Hayır, diyet süreci pek yok.. Evet her daim yediklerime dikkat ediyorum ama bendeki yılların birikimi '' diyet madurluğu'' alışkanlığında süregelen bir durum bu... Bu hafta ki koşuşturmacamdan olsa gerek metobolizma her daim stres barındırınca dal gibi bir kız olmaya doğru gidiyorum :P
Ayy, yok öyle takıntılarım hiç yok.. Zaten istesemde olamam, kemiklerim öyle iri ki :p Hp balık etli olacağım sanıyorum :P

BLUZ: ONLY
CEKET.BERSHKA
PANTOLON: LİTTLE BİG
PORTFÖY: NİMO STYLO
AKSESUAR:(KOLYE) NİMO STYLO


Son olarak hatırlatmakta fayda var :)
ben yarın İstanbula uçuyorum <3 Büyük partiye herkes davetli :) Ajandanıza not edin gelin tanışalım artık, azıcık kaynatalım ;)


XOXO :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)