DOĞUM GÜNÜM YA GÖKYÜZÜ AĞLIYOR :)) ŞANSSIZ NİMO :(

5/11/2011 04:15:00 ÖS

ben giyindim suslendim maxi eteklerimi giydim :) hava şahane sonra birden yağmur başlar ve nimo sırılsıklam olur :( Doğum günüm ya süslendim cicileri giydim yoook illa bir aksilik olacak değil mi??

Tüm otobüsler full dolu geciyor , Allahım bir şemsiyem bile yok ki benim :( Şifon up uzun etek ayagımda krem rengi oxfordlar .(( Evim ise hayli uzak :( 10 dk kadar otobüs bekledikten sonra umudu kesip yürüdüm :(

Olacak iş mi? Yürüyerek eve gitmek durumunda kaldım tabii sırılsıklam olmuş şekilde döndüm evime .)

Heyyy hava koşulları beni yıldırabileceğini mi sanıyorsun, yahu doğum günüm bugün benim :)Önceee bir duş sonra kumaşlar çıktı çekmecelerden oturdum etek diktim :) tam olarak 15 dk aldı desem doğru sanıyorum :))) Yağmurun yağma ihtimaline karşı maxi değilde midi olsun :) eveet doğru boy budur :))

daha önce sevgili Sevgili bonbon bu yazısında  blogunda hem benim eteklerime hemde maxi etekler ile yapılabilecek konbinlere yer vermişti :) pek etkilenmiş olacağım ki bu mavisi hafif eskitilmiş jean gömlegimi çıkardım dolabımdan :) Askeri yeşil yüksel bel etegim ile hazırlandım yine gidiyorum ben :)) Korkmaa canım bu sefer şemsiyemi yanıma alacağım ;))






Hadiiiiiii ben doğum günü çocuğu olarak boğazımda kalan hevesimi tamamlamak için dışarı salınmaya gidiyorum :))

Muckk muckk herkeseee :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. inanmıyorum yaa :) Azmine hayrann kaldım.Ben etek dikmeyi bırak,eve gelip ağlar akşama kadarr uyurdum sinirden :D Tebrik ediyorum seni tatlımm ;)

    YanıtlaSil
  2. Kombinine bayıldım tebrik ederim Nimo'cum sana ilham vermişim çok mutlu oldum :) Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bool şans getirsin canım :*

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık canım :) Kombin de etek de süper olmuş . Ama herkese sana yakıştığı kadar yakışır mı meçhul :D Hakkaten 15 dk.da mı diktin eteği ya bravo !

    YanıtlaSil
  4. Oyyy Nimo kuzusunun doğum günüsümüymüşşş, neler gelmiş kuzucum öyle başına... Ayhh neyse lafı çok uzatmiim dimi ;)) İyiki doğdun, iyiki bizim Nimomuz oldun şekercim, çooooooookkkk öperim o muffin yanaklarından ;))

    YanıtlaSil
  5. doğum günün kutlu olsun,nice senelere :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)