GÜZEL GELİŞMELER YÜKLENİYOOOOORR :)

5/26/2011 03:28:00 ÖS

Perşembe olduğu zaman inanılmaz yorgun hissediyorum ben kendimi :( Cuma gelmeden başlıyor yorgunluğum :(
Bu hafta artık yeni kolleksiyon çekimleri tamamlandı fotoğraflar editlenecek sizlere sunmak için can atıyoruuuuum :) Yeni yeni gelişmeler var diyordum hep artık yavaş yavaş açıklamalı değil miii?? 'Adını Feriha Koydum'' dizisinde tasarımlarım yer alacak onlar için yeni parçalar hazırlıyorum sezon finaline kadar yetiştirebilirsem elime yüzüme bulaştırmassam eğer tabii :) Birde '' B& WO'' dergisinde de yazmaya başladım yaz için mayo ve bikini seçiminde ufak tüyolar ile ilgili bir doya hazırladım :) Yoruluyorum aa dostlarr ama değiyorr :)

yeni kolleksiyona bayıllacaksınız biliyorum fakat fotografları henüz bende göremedim meraktan çatlıyorum... 100 yapım ekibi arı gibi çalıştı bakalım yarın yada öbür gün kapak hazırlanacak en azından bir görselcikte olsa görebileceğiz :)

Bugün ne giydim ki hemen ona bakalım sonra bu kız çalışmaya devam etsin :)





Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. Süperrr Nimocum daha da güzel yerlerde görelim adını tebrik ediyorum canım ve yeni cicilerini merakla bekliyorummm :) Mucxx...

    YanıtlaSil
  2. waowww, çook tebrik ederim:) ne müthiş haber!

    YanıtlaSil
  3. tebrik ederim gerçekten güzel gelişimeler :)) olmuş hayırlısıyla devam et inşallah :))
    bu arada bende merak ediyorum yeni koleksiyonu

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)