HEEYY !!ULUSLAR ARASI ENGELSİZ FLİM FESTİVALİ İÇİN BİLETİN VAR!!!

5/21/2011 11:09:00 ÖS

Bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Engelsiz Film Festivali bugün (21 Mayıs 2011) başladı. 27 Mayıs 2011tarihine kadar  Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi, Haldun Dormen Sahnesi, Pera Müzesi ve Levent Kültür Merkezi’nde yerli yabancı pek çok filmin yer alacağı festival toplumda oluşmuş tabuları, ön yargıları, kalıplaşmış düşünceleri düzenlediği kısa ve uzun metrajlı filmlerle yıkmayı amaçlamaktadır. 



Bir hafta boyunca diğer ülkelerin de katılımıyla gerçekleşecek olan festival; ulusal kısa film ve afiş yarışmaları, yarışma dışı gösterimler, uluslararası gösterimler, açık oturumlar, söyleşiler, sergiler ve çeşitli kültür-sanat etkinliklerinden oluşacaktır.

Festival Yönetmeni Burak Şenkal'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı bir proje olan festivalin ilk seneki konuk ülkeleri Hindistan (We Care Film Festival) ve Rusya (Breaking Down Barriers Disability Film Festival) olarak belirlendi

Festivalle ilgili ayrıntılı bilgiye BURADAN  ulaşabilirsiniz ..

Sanat için, engelsiz bir dünya için hep beraber , el ele olmaya , şahane gösterimi izlemeye ne dersin ?

23 mayısa saat 15:00 te bu gösterimi kaçırmam bende orda olmalıyım dersen , bana yorum olarak adını soyadını ve mail adresini bırakırsan bu gösterime ücretsiz katılabileceksin :)

yeter ki iste....
Tüm engellere rağmen :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)