PUDRA YÜKSEK BEL LASTİKLİ PANTOLON******

5/20/2011 12:59:00 ÖS

Dun akşam tamda pantolonumun son rötuşlarını yaparken bir taraftan telefonla konuşuyorum bir taraftan elimde iğne iplik, eyvah başım döndü !!! Ama nasıl bir dönüş ; perde; odamdaki duvar süslerim her şey sallanıyor ! Sonra kafamı bir kaldırdım ki ahize de sallanıyorrr ! Öylece kaldım, eyvah ama bu deprem :( gece 3 e kadar korkudan uyuyamadım sonrasında bayılmışım uykudan ! Şuanda panik gerektiren bir durum yok gibi fakat hakkı rahmetine kavuşan 3 can var ! Ailelerine sabır diliyorum, mekanları cennet olsun :(

Size göstereceğim şey ise beli lastikli;pudra renk, düşük bel , portatif fiyonk kemerli tasarımım olan pantolonum ve clutch'ım :)
Annelerimizi çokça tercih ettiği beli lastikli kumaş pantolonlar aslında şuan gördüğünüz :) fakat ben ona bu şekilde bakmıyorum :) Doğru kumaş, doğru renkle doğru kombinle aslında dolabınızda bir adet edinmenizi tavsiye ettiğim, yazın şahane rahat olan bir parça :) ben ne kadar başarılı bir tasarım çıkarmışım ortaya o tartışılır elbette ama inanın bir kez kullanırsanız her renginden edinmek isteyeceksiniz :) Kapım her daim açık, çalınabilirrr .)
Yeni koleksiyon çekimleri bir haftaya kadar tamamlanmış olacak clutchların :) buda onlardan bir tanesii ama net değil çünkü net olanı süpriz olarak saklamak istiyorum :)))

Fotoğraflarımı paylaşmadan önce , evet gülmem konusunda çoook yorum, mesaj, mail alıyorum :)) ve artıkkk gülüyoruuuuummmm :D kocaman kocaman :D

Çok uzattım değil mi bugün renklerden midir pek enerjikim yahu :)) Pantolon için yorum bekler bu kızzz , gelmezse ne kadar doğru ne kadar yanlış düşünceler içinde olduğumu sahiden anlayamayacağım :))







Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. kesinlikle yine çok iyi ! Tereddüt etmeden giyin,eline sağlık :*

    YanıtlaSil
  2. pantolonun modeli de rengi de çok güzel sana da çok yakışıyor yüksel bel çok güzel olmuşsun yine :)))

    caglaveyasam@blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Süper olmuş fiyonk yıkılıoo:)

    YanıtlaSil
  4. Süper olmuş fiyonk ve clutch çok şeker rengarenk:)

    YanıtlaSil
  5. çok romantik ve şirin bir kombin olmuş Nimo'cum çok da yakışmış sana :)

    YanıtlaSil
  6. pek yüksek bel fun'ı değilim, ama çok yakışmış, son foto tartışmasız favorim ;)

    YanıtlaSil
  7. papyon çok yakışmış pantolona,clutch çanta da çok şeker :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)