KREM TABA KOMBİN VE BASINDA NİMO =)

6/03/2011 02:02:00 ÖS

Hangi çılgın bana zincir vuracak ta benim haberim yoook ! :D
coşkulu bir günden merhaba :)))

Bugün yazı yazdığım iki dergide çıktı :)
Biri index, online biri basılı dergi :)

Önce evo's Angel's dergi haziran sayısı yazan tüm blogger dostlarıma mübarek olsun :)  Buradan 40 ve 41. sayfalarda beni okuyabilirsiniz :) Okumaya da bilirsiniz :)



Sonrasında B&WO dergide bugün çıkmış :)) daha bizde okuyamadık gidip almak gerekir görsellemek için ama kapaktayım :) plajların altını üstüne getirin yazısı bana aittir .)


kapak nasılda şirin değil miii ?=) Şeker gb hüpp diye ye ye bitmesin :) Oku oku bitmeyecek zaten o kesin :)

Aslında bugün biraz hastayım fakat haftasonu Bursaya gideceğim için alışveriş yapmam gerekiyor :) hemen postumu hazırlayıp yollara dökülecek bu kız :)
bir önceki postta tütülerime gelen yorumlar şahane, siz şahanesiniz :) Ama ben mahçup ve yoğunum :( En kısa zamanda tek tek cevap yazacağım söz kiii ;)

hemen bugünün kombini ile bitiriyorum konuyu :) Dün ''BUMU BUMU:COM'' yapmıştım krem taba kombini facebooktan ve twitterdan oyladılar ve kazandı :) Bana da giymek düştü :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Nası yakışmış elbise yerim seniiiii

    YanıtlaSil
  2. şekerim kombin harika ama içindeki atlet siyah hiç olmamış!!! ya ayakkabıların renginde bişi bulacaksın yada elbiseye yakın bir ton hiç olmadı çorapların renginden ve birazda tüllü müllü bişi olabilir çokda uyumlu olurdu

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)