TATİL BİTTİİİ :)

7/20/2011 08:14:00 ÖS

dülü lülülü lüüüüüü .))


Heyyyy hanımlar ben döndümm :) bloğa ise biraz gecikmeli döndüm :)
İşlerr....işleeerr... diye diye bir hal oldum ama bu sefer ki mazeretim bambaşkaa :)
Bembeyaz tenim oldu mobilya/ahşap tonu :) Kendimi buna hazır hissetmediğim tatil maceralarını , fotoğraflarını paylaşamadım :( ihihihi; evet; utandım :)



Tatil denilen şey meğer tamamıyla işgence imiş.... ! Yok efenim sabah erken kalk , kahvaltıyı kaçırma, kremlen, güneşlen, banyo yap, giyin, terle tekrar banyo yap !! oofff ! Zaten tatilin 3 günü 50 faktörle 1. dereceden yanık oldum; güneşi yasakladı doktor.... Ohhh dedim, misss :) Zaten epey yordu beni bu zamazingolar :) Genelde sabah güneşinde üstüme badi giyip deniz kenarında oturdum , eee bacakları bari bronzlaştıralım degil mi??:) Onun dışında odamda mis gibi klima tv'de Nat. Geo. Wıld , elimde telefonum :)



Malumunuz ayvalık'ta tatil yaparken Cundaya gitmeden olmaz :) Şahane bir yer... Sanki başka bir hava, başka bir evren.... Öyle ki kendimi kaptırınca fotoğraf bile çekememişim :)



Twitter ve Facebook'tan takip edenler bilir ki, son güne kadar o mis kokulu Ayvalık Tostunun tadına dahi bakmadım ! 100 kiloya yaklaştığımdan tostan epeyce uzak durdum :) Son günlerde ''o tostu yemeden gelme '' baskıları artınca , bir tosta baktım, birde göbeğe dedim değişen birşey yok, hala göbek hala göbek ! Ye kızım gitsin :)) Yine o kadardır ki yumuluşum efsane olmuş olayı fotoğraflama şansı elde edememişim, hayy aksi :) ama yedim, vallahi yedim :)

10 gün göze çok görünse bile öyle hemen tükettik ki herşeyi... şimdi geriye dönüpp ''ah şunu yapsaymışım odada klima bekciliği yapacağıma'' diyorum :) Ama bitti işte, kuş yuvaya döneli 4 gün oluyor bile.....

Neyse canlar tatil anıları ile sizi baş başa bırakıyorum.... Bu bir ne giydim yada kombin postu değildir ! Zaten benim için de tatil, eline geçirdiğini giymektir :)

chu chu ....

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. çağırmasam geleceği yoktu :D
    bloggerlar seni özledi dedim geldi :D
    canımsın şükür döndün ama yoğunluktan kurtulman için daha zamanın var sanırım :)

    Bu arada zaten fotoğrafları anbean takipteydim ama hepsi bir arada iyi bir albüm oldu :))

    öpüldün nimom :)

    YanıtlaSil
  2. fotolar süper...ayvalık hastasıyım bende cunda delisiyim..ne ii etmişsin gezmekle...ya dediğin doğru cidden erken kalk kahvaltıyı kaçırma otellerde ona illet oluorum yazlığa gittiğimizde oh rahat 11 dede kalksak çay demleyen biri olur:)öpüorum hoş geldin:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)