CHİNA GLAZE TOWEL BOY TOY ****

8/21/2011 10:58:00 ÖS

Bir pazar gününde sonuna geldik... Bu saatlerde post girmek adetim değildir lakin bu hafta size bol bol yazılarım olduğu için hepsini belirli zaman aralıklarıyla sunmalıyım :)

Geçenlerde sizlere BU YAZIMDA bahsettiğim canım Deryamın ojelerinden China Glaze Towel Boy Toy oje SALLY HANSEN KÜRÜ sonrasında tırnaklarımdalar :)






Towel Boy Toy'u eminim bir çok makyaj ve oje bloggerından gördünüz , duydunuz ... Tamda tahmin edip beklediğim gibi geldi ... Ojenin yapısı oldukça şeffaf, ancak 3. katta bu sonucu elde ettim... Normalde bu ojeler için eksi bir yön olmasına rağmen , China Glaze'nin bu serisinin çok sevilmesi dokusu.....








Çünkü Towel Boy Toy ne mat bir oje nede parlak... Mat demek çok yanlış olur çünkü bu ojenin kıvamı plastiği andırıyor... İçinde belli belirsiz ışık yansımaları oluşuyor... Oldukça sevimli <3    ^_^












Türkiye'de China Glaze ojeleri bulmak oldukça zor... Ve gelen kozmetik yasağı ile birlikte onlara sahip olmamız daha güçlendi... Hah!! Kim demiş , Derya'nın Küçük Dükkan'nında bir tık kadar yakın :)
İlerleyen günlerde adını benden çok duyacaksınız... ve biliyorum ki sizde görünce tüm ojeler benim olsa diyeceksiniz :)




Renkli günler :)


OXXO...



Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Oje çok güzel ama tişörte bayıldım ben <3 :)

    YanıtlaSil
  2. Heheheh :) konumuz bu olmasa da te$ekkurler sevgili justuntitled :) Bluz degil bir elbise o :) Benim Summer Block koleksiyonuma ait, bakmak istersen hala sati$ta ;)

    YanıtlaSil
  3. tatlım ojelerini güle güle kullan :) bu arada sally hanseni bir eczanede buldum yarın alıyorum :))

    YanıtlaSil
  4. Sevgili laldiller :)
    - cok t$kler yavrum ;) aaa oyle mi al bakalim 3 gun sonra neler olucak ?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)