HER GÜNE BİR OJE**** CHİNA GLAZE '' RE-FRESH MINT '' *****

8/25/2011 02:39:00 ÖS

Gunaydın herkese...

Haftanın4. günü ve 4. ojesiii =)

Size daha önce BU yazımda bahsetmiştim DERYA'DAN.. Ve ondan aldığım 2 adet china Glaze ojemden... diğer teki ise tabi kiii '' Re-Fresh Mınt '' :)




Dün geç saatlerde ojelerimi sürdükten sonra yüzük parmağıma sevgili Derya'nın hediye olarak gönderdiği yıldız fimoyu yapıştırdım.. Ardından dikişe başlayacağım için çıkmasın diye üzerine parlatıcı sürdüm... Aman sürmez olaydım :( Saatlerce kurumak bilmedi.. Dikişlerim çok acil olduğu için fön makinamı açtım öyle kuruttum, yinede tıık demedi.. Tırnaklarımda bozukluklar bu nedenle var :( Bu seferciiik böyle olsun muuu ? =(

China Glaze'nin bu rengi , 'nane yeşili', ' su yeşili' gibi farklı tanımlamalar yapmak mümkün ... Ama bence ' su yeşili' ta kendisidir... En can alanından hemde...





Pastel rengi tüm ojelerin kıvamı hemen hemen bir...  çamurumsu kıvamı '' China Glaze Re-Fresh Mint'' içinde söyleyebilirim... Ben iki kat sürdüm , pişman oldum kabarcıklar oluştu , birde acele acele sürdüğümde hep hava boşlukları oluşuyor... Bir daha ki seferde bu oje için boş bir vakit yakalamalıyım ....




Şu elma ile uyumunun güzelliğine ne demeli... Dün gece tüm işlerimi bitirip elma kapıp tv karşısına geçtiğimde farkettim... Öyle ki çıkıp elma il dolaşabilirim , o kadar :))  Tabi bu elma benim minik ellerime pek kocaman ama :) estetik olsa az daha iyi olacaktık ya, neysee :=)


China Glaze ve dünya markaları ojeleri bulamıyoruuum, eskiden yurtdışıundan alıyorduk ee şimdi alamıyoruzda diyen dostlar, eee bizim DBMS KOZMETİĞİMİZ var, sizin niye yok :)

Pastel tonları seven herkese tavsiye edeceğim romantik bir oje ... China Glaze bir kez daha yanıltmadı benii ;)




Renkli günler ^_^


OXXO ......

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Rengi çok güzel canım bendede flormar'ın su yeşili var. Vede artık tanaçan kozmetikte China Glaze ojelerini satışa sunmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Özgem Metin :)
    -flormarın ki çok farklı... Aslında aynı renk gibi görünen her oje farklıdır... Bana flormar deme zaten akşamki parlatıcı mevzudan sonra iyice kıllandım ona :D Evet biliyorum yavrum ve onlar zaten uzun süredir yapıyor satış bende onlardan aldım 3 hafta önce fln ama o kadar oje varki sıra onlara gelemedi :)))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)