HER GÜNE BİR OJE*** ORLY ' FX ' KOLEKSİYONUNDAN '' SPACE CADET ''***

8/24/2011 11:38:00 ÖÖ

Müziğim eşliğinde başlıyorum anlatmaya :) Herkese günaydın yada belkide tünaydın belki de iyi akşamlar, artık hangi zaman diliminde okuyorsun her şey ''iyi'' olsun :)

O halde sende hem oku hem dinle :)



Bugünün ojesi 'Orly'nin FX koleksiyonundan ''Space Cadet'' :)


Kesinlikle sahip olmanız gereken renklerden biri... Bir bakıyorsun yeşil bir kaç saniye sonra mor, fuşya, sarı,bakır ... Hatta şunu farkettim , karanlık bir ortama girmeden önce bakıp gördüğünüz mor yansımalar, karanlık bir ortamda gözün alışması sonrasında ışığı açın ve tırnaklarınıza bakın, ilk 5 saniye sadece bakır görünüyor, sonra renkli yansımalar başlıyor... Anlatılmaz yaşanır tadında ...



Bu yansımaları fotoğraf makinası ile yakalamak öyle zor ki... saatlerce fotoğraf çekmek için uğraştım :( Yinede gözümün gördüğünü makina yakalayamıyor, bu gördüğünüz hiç birşey !
Bakın bu arkadaş ne güzel yakalamış :( 


Neyse başka fotoğraflara sulanmadan ben kendi ellerimi göstereyim size en iyisi :)
Ojenin ilk kıvamı şeffaf.. Bu genel olarak ojeler için eksi özellik olsa bile ''Space Cadet'' için iyi... Çünkü herhangi bir ojeniizin üzerine parlak baz olarak tek kat geçebilirsiniz...



Haaa benim tırnaklarım da ise 2 kat var sadece... İlk kat şeffaf dahi olsa 2 katta mutlaka istenilen kıvamı buluyor. 



Bu görseller beni tatmin etmedi bi anda , çıktım balkona insanların meraklı bakışlarına rağmen 2 tane daha fotoğraf çektim...Çünkü bu yansımaları, renk değişimlerini görün istiyorum :)  Sanki şimdi oldu :)


Fırçasına gelecek olursak bir Sally Hansen bir Rimmel gibi değil ama sürerken çok zorlanmadım... İnce bir fırçası var.... Ama sapını çok sevdim , hani bazı çıt çıtlı kalemlerimiz vardı ya, elimiz acımasın diye yumuşak plastikimsi bir yapısı vardı, hah aynen öyle ...



İşi özetleme zamanı .... Dünyada en iyi ojeler arasında bir çok ödülü olan bir oje o ... Ben ne desem boş. ''Space Cadet'' ve diğer tüm ''FX'' seri denemeye değer :) Ellerinize bakmaktan etrafı göremeyip bir anda direğe toslayabilirsiniz hatta, en az ben kadar şapşalsanız tabi :D




Renkli günler :)

OXXO....

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. hee hhee:) çok güldüm.
    benim böle bir ojem olsa kesin ellerime bakmaktan çarpardım oraya buraya.

    YanıtlaSil
  2. hee hhee:) çok güldüm.
    benim böle bir ojem olsa kesin ellerime bakmaktan çarpardım oraya buraya.

    YanıtlaSil
  3. böyle parıl parıl ojeleri sevemedim gitti diyecektim ki 3. fotoyu gördüm ne kadar değişik bişeymiş sevdim:)

    YanıtlaSil
  4. hobbaa çok güzel yavrucum buu :)) ben de bugün aldım her parmağıma başka bi diamond sürdüm sonra da siyah çatlayan oje deli gibi geziyorum :)

    YanıtlaSil
  5. benim spaceim bitti :(böhüü çok sevmiştim onii :(

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle muhteşem bir renk! gerçekten yansımaları fotoğraflarından çok daha farklı ve makineyle yakalamak çok zor. sanki her türlü renkten içine biraz koymuşlar gibi. Evimden asla eksik etmediğim bi renk :) yaz sür kış sür gündüz sür gece sür (özellikle gece dışarı çıkarken tavsiye ederim :) eski 22.50 olan fiyatına rağmen biter bitmez alırdım şimdi alması daha kolay 18.50 olduğu için. kimse space cadet ve orlysiz kalmasın ;)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)