KOLEKSİYONA EKLENEN YENİ 2 CHİNA GLAZE OJE *****

8/18/2011 01:01:00 ÖS

Sizlere elime dün geçen paketi ve içindeki güzel ojelerimi göstermek istiyorum :)


China Glaze ojelerimi artık tüm makyaj , oje bloggerlarından duyduğunuz sevgili Derya yani onun küçük sanal mağazasından aldım :)  Öyle şirin, öyle cana yakın bir satıcı ki, satıcı demek çok zor hatta ve hatta :) ( benim müşterilerimde acep benim için böyle diyormudur ? )


Deryanın mağazasında ( dbms kozmetik ) 'te Türkiye'de bulunması güç bir çok oje marka ve renklerini bulabilirsiniz... Ha eğer listesinde yok ise bile bir mesaj atın, sizin için getirtecektir :)



Şimdilik tercihim bu iki çok istediğim renkti :) daha sonra hepsiyle ayrıntılı, uygulamlı bir post yapacağım, biliyorsunuz tırnaklarım bu yazımda bahsettiğim gibi 3 günlük bir kür sürecinde.... Bugün son gün :) hem kür hakkında hemde gelen China Glaze ojelerim hakkında ayrıntılı yazılarım olacak :)



Sevgili Derya öyle şeker ki hediye 2 tanede fimo eklemiş paketime :)

Hemde belirtmeden edemeyeceğim, akşam saatlerinde sipariş vermem rağmen , bu sıcakta '' Amana saatte geç oldu '' demeden kargomu aynı gün vermiş, bir sonraki gün elimdeydi :) Çok iyi , sevecen bir satıcı oldugu yetmiyormuş gibi , jet hizmet sunuyor :))
Bundan sonra sanıyorum derya'yı benden daha çok duyacaksınız :))))

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. cerenciimm ojelerin renkleri çok güzel de ben en çok fimoları beğendim cnm yaaa.. :) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. cerencimmmm, ne kadar güzel fotoğraflar çekmişsin, hakkımda yazmış olduğun yazı beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim canım, hepsini güle güle kullan canım benim:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)