NEFESLİ BİR HALK ÇALGISI DEĞİL , BU ‘’ TULUM ‘’ BAŞKA ‘’ TULUM ‘’ !!!

8/17/2011 01:12:00 ÖS

Bu yaz her birimiz hiç kuşkusuz bir model ‘’tulum’’ edindik….Hepimiz çok sevdik… Her marka yeni koleksiyonlarını sunarken bir baktık ki hemen hemen hepsinde görüyoruz…. Tamda düşündüğümüz gibi bu yıl tulumlar zaferi kazandı…


Fakat işte en korktuğum mevzu ile hemen hergün yüzleşmeye başladım…
Bayanlar karıştırmayın lütfen ‘’nefesli bir halk çalgısı değil, bu ‘’ tulum ‘’ başka ‘’ tulum ‘’ yahu !!!

Yeterki moda olmaya görsün, arkadaşında gören kredi kartını gögüsleyip mağazalara koşuyor… Dur bakalım… O senin proporsiyonun için uygun mu?



Peki tulum nasıl giyilir yada nasıl giyilmez ?
Öncelikle kısa boylu bayanların kaçınması gereken uzun tulumlar…Süper mini tulumları tercih etmeleri, bacak boylarını daha belirgin ve ön plana almaları, onların boylarını olduğundan uzun göstermeye sebep olacaktır… Ama illa ben uzun tulumları da denemek istiyorum diyenler bayanlar sakın sakın yüksek topuklu olmadan denemeyin, çok fena yanılırsınız… Her ne kadar kolay gibi görünse de, tulum riskli bir parça. Söz konusu tulum olunca, doğru kombinlemek hayati önem taşıyor.





Peki ya uzun boylu isen?.....

Ah canım seni çok kıskandığımı baştan belirtmeliyim  Çünkü hangi tulum modelini tercih edersen et , ayağına şıpıdık sandaletlerle rahatça kombinleyebilecek olman çok hoş ! Ama lütfen şimdi söyleyeceğimi kulak ardı etme, tulumun boyunla kip olsun… Olsun ki o boya, o posa yazık olmasın ;)






Kalçaları dar olan bayanlar tulum giyerken iki kere düşünmeli... Çünkü tulum gibi tek parça kıyafetler sizi ''sopa'' görüntüsüne daha çok sokacaktır... En azından Armani' nin koleksiyonunda bulunan tulumlar gibi, basen kısımlarından hareketli olanlar tercih edilmeli.



Bu sezonda tulum modelleri hem dünyada hem Türkiye’de genelde şalvar kesimler hakim… Bu biz kadınların işine geliyor çünkü en güzel kadın bile muhakkak kendinde bir kusur bulur…Bu tip kesimlerde bizim kalça,bel kusurlarımızı örtüyor… Baseni geniş olan dünya starlarının da tercihi bu ara tulumlardan yana ....




Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Evostan sonra bu yazıyı burada bi kez daha okudum ve bir kez daha takdir ettim seni canım süper bir gözlemcisin :))

    uzun boyluları ben de kıskanıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. bu post coook guzeeel cerencim:) okudum okudum bıtmesın ıstedım :))

    YanıtlaSil
  3. Tulum giymesi güzelde.Çişim gelince çok zorlanıyorum yafff :) hep yerlere sürünüyor :) İğrençim dimi :)

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık nimom :D mucx

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)