SİZİNDE TIRNAKLARINIZ KENDİNİ LAHANA SANIYOR MU? ''MİRACLE CURE'' DENİYORUZ HEP BERABER ****

8/16/2011 09:56:00 ÖS

Uzun süredir yaşadığım büyük sorun , tırnaklarım :( Daha önce bloğumda buralara bi yerlere yazmıştım hatta facebook ve twitterda çoğu kez s.o.s çağrıları yaptım durdum... Kat kat açılmalar, belli bölgelerdeki soyulmalar ve çabuk kırılgan bu nedenle bir türlü uzayamayan tırnaklarımdan nefret eder oldum... Neler yapmadım, ohoooo, ne vitamin,kalsiyum takviyeleri daha neler neler... Aman limon, zeytinyağı demeyin ,hiç oralı bile olmuyor tırnaklarım ....


Daha öncede araştırdığımda en çok karşıma çıkan ürün '' Salley Hansen ' Miracle Cure' '' idi... Fakat bir gün canım dostum Fashıon Pride'nin burdaki yazısına denk gelince tamamdır, Elif onay verdiyse bu ürün alınacak ... Fiyatı biraz pahalı, ben bu ürünü manisa2da bulamayacağım için yine online alışveriş yaptım... Daha öncede Mavalanın ürünlerini aldığım son derece güvendiğim site eczanemizde.com , eğer sizde benim gibi garip ve berbat bir şehirde yaşıyorsanız gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz ... ben ürünü cuma gece 23.00 sularında satın aldığım için haliyle kargom pazartesi verildi ve bugün elimde... Normalde gün içerisinde alışveriş yaparsanız aynı gün verildiği oluyor :)


Bu ürün Amerika'da satış rekorları kırıyormuş... 3 günde %50 iyileşme vaat ediyor daha ne olsun ^_^  Fiyati belki yüksek gelebilir size , şuan benim size önerdiğin sitede ki satış fiyatı : 33.47 TL .... İşe yarayacaksa gözümü kırpmadan veririm dedim aldım :) İlerleyen günlerde farkı size yazacağım... 




Ürünün iki kötü yanı var, birincisi  kına ve tentürdiyot arası yoğun bir kokusu var.... Birde üzerine kimya deposuna girmiş gibi ağır oje kokusu eklenince nefes almakta güçlük çekebilirsiniz :) İkincisi benim gibi oje sürmeye meraklı, her yeni gün bambaşka bir oje sürmeyi seviyorsanız uzun süre ojelerinizden ayrı kalacaksınız... Zira bu bakın kürü hemen hemen 1 haftalık kullanım ister ....



Kendini ''lahana '' sanan tırnaklarım artık öyle olmadıklarını anlarlar umarım....
Keşke ürünü sürmeden önce tırnaklarımın fotoğrfaını çekseydim, unuttum.. Sonrada sürmüş olunca silsem etkisini kaybeder diye düşündüm.... Buarada süreli yaklaşık 5 saat oluyor soyulmaları bilemem ama sertleşme var , hissediyorum.. Yada psikolojik bilemiciiiim :))



Bu konularda konuşmak gerektiğinde tırnaklarımın böyle olmasını istiyorum :)



..........


Kürün kullanım süresi bittikten sonra yazacağım dobra dobra :) Almadan önce beni bekleyin ;)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. sonucu merak ediyorum gerçekten:)

    YanıtlaSil
  2. ceren'cim elif'e de yazmıştım bende hiç işe yaramadı sende umarım yarar, doktor doktor gezdim kim ne derse yaptım ama yok deli oluciim :(( en son doktorum barielle verdi ama o da sınırlı eczanelerde, onu denicem bakalım, ayrıca bunda biraz ilerleme kaydettikten sonra üzerine oje sürebiliyosun bu da dipnot ;) ayrıca bi sebebi de asetonmuş, asetonsuz oje çıkarıcılardan kullan derim ;) k vitamini eksikliinden de oluomuş, bol bol yeşillik yemek gerekmiş bunu da bi eczacı arkadaşım söledi ;) neyse çok uzattım işe yarasın lütfeeennn!!!

    YanıtlaSil
  3. valla ben bekliyorumkuzum :)

    YanıtlaSil
  4. ben bu urunu sally hansen urunlerı satan bır eczanede gordum sanırım. ben de cuticle remover arıyordum aynı markanın buldum sonunda.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)