BUNLAR YEMEK İÇİN Mİİİİİ ? *****

9/11/2011 09:46:00 ÖÖ

Sanırım bunlar diyette olan bayanlar için değil... Ziraa benim tatlı krizim başladı bile....

Bir arkadaşım '' sırf ıphone veya Blackberry sırf şu cici telefon kapları için alacağım '' dediğinde '' hadi ordan bee, daha neler '' demiştim :) Ama 2 ay önce gördüğüm ve kendimi zor tuttuğum bu güzel şeyler, gidip arkadaşımın alnından öpmeme ve onun bir ıphone sahibi olmasına sebep oldu :)

Türkiye'de emsalleri var mıdır bilmiyorum.. Var ise de ben görmedim... Elbet çok ilginç tasarlanmış telefon kapları mevcut lakin, bunlar kadar ince detaylı yapılmış çalışmalara en azından ben hiç rastlamadım....

Bakmaya doyamayacağınız görsel bir şölen sabah sabah içinizi ısıtsın ;)





Gelelim benim favorimee...

Heyy ben bunu istiyoruuumm :)



Ne zamandır almak isteyipte, fiyatlarından cekinip içimdeki alışveriş canavarı ile savaşan ben bugün tekrar girip bakayım dedim ki amanın bizim satıcı tatilde.... İyi ki tatilde vallahi bu defa niyetlenmıştım ciddi ciddi :))))

Tatilden döndüğünde mail atmasını isteyin çünkü dükkanda yoook yok !! Hepsi enfes, bu gördükleriniz sadece ufak bir önizleme idi..

Hepsini göreceğim ben derseniz Etsy hesabınızla giriş yaptıktan sonra BURAYA tıklayın, döndüğünde size mail düşecektir otomatik olarak.... Bunları yeni keşfeden dostlar çok kızacak biliyorum :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. ay ama hepsi pek bi şeker :)telefona baktıkça karnım acıkır almam ben öyle :D

    YanıtlaSil
  2. Çooook sirin hepsii, ama hiç kullanisli degil malesef :)

    YanıtlaSil
  3. süper bunlar bayıldım

    YanıtlaSil
  4. Ama tatlım bunlar da gerçekten harikaymış, bir iphone taraftarı olarak ben bunları isterim banane :)) bulalım bunlardan yaaaa :))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)