BUGÜN NE GİYDİM ** SOMON RENK MAXİ ELBİSE ***

9/30/2011 01:49:00 ÖS

Havaların hafif hafif soğumaya başladığı bu dönemlerde, en sevdiğim yazlık parçaları ( çantamda bir hırka olması koşuluyla ) daha çok giyer oldum... Bu elbisemi gardrobumun enn listesine koyabilirim sebebi ise ise fiyatın hem çok makul olup hemde yaklaşık 3 senedir hiç bozulmadan benimle olması...
Ve en sevdiğim renklerden olması ...


Maxi elbiselerin en trend günlerini yaşadığı zamanlar aldığım fakat ilk sene ( ki o dönem ameliyatlarım üst üste olmuştu ) çokta fazla giyemediğim bir parça o ... Hani başta belirttim ya fiyatı çok makul diye , 10 tl gibi hatta 8 miydi , komik bir rakama satın almıştım...



Kesimi deniz kızı elbiselerini benziyor.. Gerçi eğer bu elbise tam benim bedenime göre olsaydı şayet tam olarak nu formda olacakmış... Kendi bedenimden 2 beden daha büyük aldım çünkü sırf büyük beden satıyorlardı... Altta sonradan eklenen parça üste göre daha geniş ...Elbise tek renk, dümdüz idi ben yaka kısmına tomurcuk pamuk şeritler ve fiyonkla içine beyaz rengi katarak biraz daha hareket vermek istedim :)

Sonuç olarak bu elbisemi her şeyiyle çok seviyorum, bir dönem daha ayrılık bekliyor bizi :) En büyük hayalim hamile iken de giymek, bir gün nasip olursa o halimi de paylaşacağım sizlerle  o zaman tüm boşluklar kapanacak ;)


SEVGİLER :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. çok tatlı bir elbiseeee... arkadan fermuarlı mı bu nasıl Ceren.. güle güle giyyyy :))

    YanıtlaSil
  2. Acayip yakışmış sana. bir de o saçındaki sarı bölge ile süper olmuş..:D

    YanıtlaSil
  3. rengini çok sevdim. Benim de çok hoşuma gidiyor böyle uzun elbiseler :)

    betulove.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)