HER GÜNE BİR OJE / ALIX AVIEN FOLYO 231 İLE DİAMOND D63 KARŞILAŞTIRMASI ****

9/08/2011 01:12:00 ÖS

Işıltılı bir günden herkese merhaba ...
Bugün güneş çok sempatik dünden çok farklı parlıyor.... Umarım sizin oralarda böyledir :)

Günün ojesi'nde ki konuğum ''metalik ojelerin en iyi ( Türk markalar içinde) Alıx Avien 231 '' .... ve onun büyük kız kardeşi '' Gabrini Diamond D63 '' ..



Geçenlerde bu iki oje ile ilgili bir mail aldım, metalik tonlarda oje almayan isteyen sevgili Zeynep araştırmış ve bu iki oje arasında kararsız kalmıştı.... Ona uzun uzadıya anlattım ve bu postla da merak ettiğini görmesini sağlıyorum :) Tüm tırnağıma Alıx Avien sürüp, Diamond ile frenc yaptım ki iki renk arasındaki farkı herkes net görebilsin diye ;) İyi dinle Zeynep :)




Türk markalar için illa metalik / folyo benzeri bir ojem olsun diyorsanız evet aslında en doğru seçim Alıx avıen'dir.. Tabii içinde hala pırıltıları var, minx'ler gibi değil kesinlikle... Lakin Tr'de bulunabilecek en iyi folyo ojedir .... ''Gabrini Diamond'' ise biraz daha simli kirli bir gridir.. kardeş oldukları kesin ama bizim Alıx Avıen daha dinamik, genç ruhlu ... Diamond ise geri kafada =)



Alıx Avıen 231'nin görüntüsü şahane, fakat sürerken pür dikkat olmak gerekiyor! Çünkü bu tarz ojeler kıvamları nedeniyle çok dalga bırakıyor! Yani sürerken fırçaya ne fazla ne az almasınız... Ve çizgileri düzgün çekmek çok önemli, çünkü geri dönüşü olmuyor :))
Veee benim için en kötü özelliği tırnaktan çok zor çıkması... Ama dostlar öyle böyle değil, gerçkten yarım saat uğraştım temizlemek için...! Silerken tırnaklara baskı yaparak sert bir şekilde silmeniz gerekiyor, öyle ki tırnaklarım kırılacak diye ödüm koptu :( Bakın ''Diamond'' içinse tam tersi hemencik çıkıyor... Bana böyle gel sevgili Alıx :)

Bu fotoğraf ise sadece Alıx Avıen 231 ile ....



Bu oje için kesinlikle tek kat yeterli.... İkinci katta hata yapma olasılığınız oldukça fazlalaşır yoksa.. Bakın bu halde bile dalgalanma ve bozulmaları görebiliyorsunuz, değil mii??



Merak eden diğer tüm oje sever dostlar içinde umarım aydınlatıcı, keşfe açık bir yazı olmuştur :)


Renkli Günler ;)



OXXO......

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. Bende de Flormarınki var . Postunu da yapmıştım nisanda falan :) Hatta teneke rengi demiştim ben ona :D O da çok güzel bir metalik !

    YanıtlaSil
  2. Alix Avien'in bu rengini hiç görmemiştim daha önce. Çok beğendim =)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Junkhead :)
    _ Özgeciiiim bende de vardı ama ben Alıx Avıeni daha başarılı buluyorum folyo tonlarda .. Ama şu bir gerçek ki Flormar daha kolay çıkıyor tırnaktan :)

    Sevgili Yasemin :)
    - Aaa ne güzel işte beğenmene sevindim :) Alacaksan herşeyi göze al ama ;)

    YanıtlaSil
  4. bende var bu oje ama cok kolay cıkıyor neden zorlandın anlamadım :D ayrıca diamond sanırım metalik deilde cam kırıklı ikiside cok gzl

    YanıtlaSil
  5. ben de alix avien almayı düşünüyorum bu süper bir yazı olmuş karar verildi alınacak.


    ayrıca , yazım tarzında ojeler gibi cici :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)