HER GÜNE BİR OJE **** FLORMAR SUPER SHINE HOT PERFECT 04

9/07/2011 11:27:00 ÖÖ

Selam bayanlar...

Ne kadar az Türk oje markalarını bu köşeye dahil ettiğimi fark edip hemen koleksiyondan '' tavsiye edilebilir'' Türk ojelerini seçtim ;) Artık bir kaç gün boyunca ONLARDAN GİDECEĞİM....


İlk seçim ''Flormar / Supershıne '' ...


Bu seriyi aslında seviyorum çünkü çok ince pırıltıları var .... Oje renginden ön planda değil içindeki pırıltılar... Lakin kolesiyonun en sevdiğim rengi budur ....



Renk ile ilgili bir şey söylemek gerekirse mercan / nar çiçeği arasında ... Oje bloggerları da kararsız kalmış durumda renk konusunda, pembe diyen de, mercan diyen de, nar çiçeği diyende var .... Sizce ?




Bu tondaki ojeler bana pek hanım hanımcık geliyor ve inatla tırnaklarımda hareket ve bir sıra dışılık beklediğim bir dönemdeyiz, ne hikmetse :D  Bu sebeptendir ki işaret parmağıma küçükken çokçöa oyandığpımız zeka oyunu küp şekilde bir nail art yapmak istedim... '' Nerden esti renkle hiç bir alakası yok ki '' derseniz, tam calışma masamın üzerinde bana bakıyordu ...'' Tamam beee dedim seni çizeyimm , üzülmeee '' ;)




Tırnaklarımda kalın bir tek kat var ... Yapısı ne çok yoğun ne de ince... Fırçası hep bildiğiniz ''Flormar'' ojelerden farksız yalnız kapağı uzun olduğu için sürümü küçük ellerimde hayli zor oldu :D Çokta kolay çıkarabilirsiniz , yapısı yoğun olmadığı ve içindeki ışıltılar ' varla yok arası ' olduğundan diğer simli ojelere göre sorunsuz... eger bu tonlarda ojeleri seviyorsanız bunu denemenizi tavsiye ediyorum ;)



Renkli günler :)

OXXO.....

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. Pembe tonu ojeleri pek sevmem normalde ama bu çok ciciymiş yaaa ne kadar böyle yumuşak naif görünüyor renk :)))

    YanıtlaSil
  2. bu çok güzel durmuş bence tırnağında..renk çok güzelmiş

    http://wwwojelerim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. bu ojeyi ilk aldığım zamanı hatırlıyorum çok hoşuma gitmişti ama sürer sürmez atılacaklar listesindeydi çünkü pütürlü olmuştu ve o ışıltılar meğerse simmiş. Ben hiç sevemedim bu ojeyi rengi hala cezbedici ama tırnaklarıma sürmeyi cesaret edemem :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)