HER GÜNE BİR OJE*** GOLDEN ROSE PARİS 217 / CLAİRE'S MATLAŞLAŞTIRICI ***

9/09/2011 12:33:00 ÖS

Haftanın son iş günü son ojesi :)

Uzun zamandır kullandığım '' Essie Matte About You '' bitince indirime girmesini beklerken, Form Bornova da Claire's mağazada 3.90'a görünce '' al be Ceren , ne kaybedersin! '' dedim...İyi ki de almışım, fiyata göre sonuç gerçekten başarılı... Üstelik her gün ojelerimi matlaştırmadığım için Essie' nin o koca şişesi hüsran sonuçlara gebe oluyor, kendi kendine durduğu yerde bozuluyordu... Claire's in şişesi sevimli ve minnak olduğu için daha ergonomik ;)


O zaman hadi bir oje matlaştıralım ama hangisiiiiiiiiii ? ımmmmhh !
Nicedir sürmediğim Golden Rose Paris 217 oldu seçimim... Rengine zaten çok bayıldığım güzel ojem, matlaşınca ne güzel oldu ....




Golden Rose Paris serinin bazı renkleri çok ince bazıları tam kıvamında... Rengine kanıp aldığınız her oje bir süpriz... Neyse ki 217 kıvam olarak iyi çıktı,,, Tek kat yine de maalesef yeterli olmuyor, ne kadar çokta ince bir yapısı olmasa da .. Şuan 2 kat var tırnaklarımda..... Ve oje hızlı kuruyor...




Üzerinde ise tek kat matlaştırıcı var... Yalnız Claire's fırça kısa olduğu için sürerken çok zorlandım diyebilirim... Matlaştırıcı ojelerde de hep dikkatli olmak şart yoksa dalga dalga olabiliyor !



Sıcakların etkisini yavaş yavaş kaybettiğimiz şu günlerde sizin içinde güzel bir seçim olabilir ... Eğer elinizde mevcutsa çıkarın bi sürün ;) Yoksa da gidin alın canıııım ;)



Renkli Günler ....



OXXO......

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)