HER GÜNE BİR OJE*** PASTEL 72 VE KAFAM PEK KARIŞIK MANİKÜRÜ ***

9/28/2011 01:07:00 ÖS

Can sıkıcı geçen günlerimin ardından herkese merhaba... Bir önceki postum ne kadar içten bir kırgınlığn eseri olmuş olsada geri dönüşleri beni yeni baştan tamir etti ... Bu kadar sevildiğimi, etrafıma bu kadar güven verdiğimi bilmiyordum.. İnanılmazlar mesajlar, hiç tanımadığım insanlardan gelen öğretici hayat hikayeleri, telefonlar,yorumlar... Bir yerlerde benim düşüncelerimin ne kadar doğru olduğunu gösterdi bana... Yanımda olan, başımı okşayan, yorumları ve mailleriyle en hassas dönemimde beni mutluluktan göz yaşlarına boğan herkese binlerce teşekkürler... Beni , sadece ben olduğum, yaptığım işler için seven ne çok insan varmış... Dedim ya hani ben biliyorum kimse beni ne Channel çantam nede Nine west ayakkabım olduğu için sevmedi, ben bu küçük şehirde attığım büyük adımlar ve yaptığım işlerle anıldım, sevildim diye... Gerçekten ötesi yok..Beni yıkmaya, yok etmeye çalışanların amaçlarını , hayallerini elbette gerçeğe dönüştürmeye niyetim yok... Zaten kızgın da değilim, insanların bu kadar değişebildiğine inanmıyor ve kırılıyordum :/

İyi ki varsınız...

ee o zaman günlerdir ihmal ettiğimiz ''Günün Ojesi'ne dönelim :)

Pastelin renk paletleri , kıvamlarını oldum olası severim... Bir dönem yana yakıla aradığım sonrasında çokça kullandığım fakat bir tülü ''Günün Ojesi'ne konuk edemediğim ''PASTEL 72 '' de sıra :)


Kimine göre parlament, kimine göre elektrik , kimine göre saks mavisi o :) Hepsi geçerlidir çünkü halk dilinde bu rengin tanımlaması hep farklılık gösterir... Ben onu parlament mavi olarak sevdim... Hafif kremsi ve sulu yapı arasında diyebileceğim, içinde varla yok yok arası sedefli sakın bir yapısı var...

Ben ojelerimi kıyafetlerimde hemen hemen hiç aynı tonlarda kullanmam... Ojelerim benim aksesuarlarımdır..  Bu nedenle hemen her kıyafetimle kullandığım en büyük kurtarıcılarımdan biri Pastel 72 ..... Üretim kalkacağına dair duyumlar aldım, umarım doğru değil bir şehir efsanesidir çünkü o benim en sevdiklerimden :)
Bir gün boyunca bu şekilde kullandıktan sonra , canım sıkkın olunca ne yapsam ne sürsem diye düşünürken Pastel 72 yi alt baz olarak kullanıp, üzerine Gabrini Summer Edition serinin M112 ile bir manikür yaparken buldum kendimi :)




Kafamda çok yerinde olmadığından haliyle pek özenli bir manikür olmadı ... Kendi akıl sağlığım gibi pek yamuk yumuk oldu... Sonrasında çok bekleyemediğim için uyuyunca üzerinde hafif hafif yastık izleri var ... Fikir olabilir diye paylaşıyorum bunu, bir sonrakine daha özenli ve düzgün hali için söz vererek tabii ki :)


Renkli Günler ....


OXXO....

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. yaa ne kafa karışıklığı, kırıcam kafanı, bu kadar sevenin var kıymetimizi bilmiyosun :( maniküre gelince, ben yapamıyorum ama sen yapınca çok eğleniyorum, gayet güzel bu da ;)

    YanıtlaSil
  2. cok guzel olmus:)


    Blogumuzdakı cekılıse beklerız:)

    http://waysofgrace.blogspot.com/2011/09/gracein-sizleri-havalara-ucuracak.html

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)