HER GÜNE BİR OJE *** SALLY HANSEN / GRAY BY GRAY

9/15/2011 12:06:00 ÖS

Dün ki ''Her Güne Bir Oje'' köşesini atladım bayanlar , biliyorum :( İnanılmaz yorgunluk ve doktor kontrolü vs. derken geç vakitlere kalınca yazmak istemedim .... Boğazımda neredeyse bir haftadır, sanki bir şey yapışmış gibi bir his var.. Bu nedenle yutkunma tikim oldu resmen öyleki artık dilim uyuşuyor .( Ne olduğunu çözemedim ama bu beni inanılmaz rahatsız eden boyuta taşıdı :(

Her ne ise .... Günün ojesine gelecek olursak, bugünün seçimi ''Sally Hansen / Gray by Gray '' ....


Rengi konusunda ne denir tam çözümleyemiyorum lakin '' gri ve mavi arasında kalmış '' inanılmaz güzel bir ton :)


Çekimi biraz kapalı bir havada yaptığım için olduğundan bir ton daha koyu görünümde .... İlk görseldeki şişe size bu konuda referans olabilir , çünkü doğru renk aslında tam olarak öyle...


Sally Hansen fırçalara nasıl hayran olduğumu biliyorsunuz ... Kıvamı ise yine bir Complete Salon Manıcure klasiği, yeterli yoğunlukta... tek kat sür, çık ! Birde bu serinin özelliği tırnaklara 5 etken maddesiyle bakım yapmak.. Ben tutamıyorum ama tırnakları 3 gün ve sonrası süreçte hızla uzattığı söyleniyor. Ben sabah sürüp gece yatarken ojesini çıkaran biri olduğum için bu konuda bir yorum getiremiyorum :)


Şöyle sonbahar yaklaşırken, hafif dumanlı göz makyajınızla size eşlik edebilecek en güzel renklerden.... bence konad yapımı için son derece uygun , bir ara bunu da yapıp paylaşacağım :)


Renkli Günler...


OXXO....

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Sally hansen çılgınım benim :)
    Bu ojeleri görünce artık aklıma ilk sen geliyorsun :) Renk pek solgun geldi bana hala neonların etkisindeyim :D Baya da sürecek bendeki etki sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. ojenin rengi güzelmis :)nimocum mavimsi gri gibi dimi ve tek kat sürülmesi bence cok iyi kat kat sürülen ojeler beni sıkıyor!!

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun cnm.. ojenin rengi de çok hoş.. çelik mavisi deniyor sanırım buna ama neyse ne cidden çok hoş. :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)