HER GÜNE BİR OJE***CHİNA GLAZE / ADORE ****

9/13/2011 11:54:00 ÖÖ

Herkese güzel bir gün diliyerek , klavyemin önüne oturup yazmaya başlıyorum.....

En sevdiğim renklerden olan hatta belkide top 10 listemde başta hayal çekecek ojemi yazacağım için çok mutluyum... Hah!, beklemeyin toz kondurmam valla :))



Kendileri China Glaze '' Adore'' olup, pek sevdiceğimdir... Henüz ne renk olduğu konusunda bir fikir güdemesemde , çok güzeldir... Işık yansımaları,metalik görüntüsüne rağmen sert olmayışı benden artı artı puanları toplaması için yeterde artar....




Kıvamı oldukça iyi, bu nedenle tek kat hayli hayli yetiyor, bu nedenle tek kat uyguladım... Oje metalik formülde olduğu için, diğerleri gibi dikkatli sürmeyi, düzgün fırça hareketlerini istiyor çünkü hemen dalgalanmaya hazır... Bir kaç defa bu tarz metalik ojeler sürdüğünüzde alışıyorsunuz ama ilk sürenler için kötü bir deneyim olması muhtemel :)




Renk konusunda metalik turkaz, petrol mavisi, yağ yeşili gibi tanımlamalar yapıyor bloggerlar... Bana göre hala hiç biri... CHİNA GLAZE / Adore'nin adını koyabilen varsa bir adım öne çıksın lütfen ;)


Ojemi uzun süre stoğa girmesi için bekleyip azmin ve sabrın sonucu olarak TANAÇAN MARKET' ten aldım... Sağolsunlar, benim daha fazla bekleyemeceğimi anlayıp hemen ertesi günü elimde olmasını sağladılar... Size daha önce BURADAKİ yazımda da bahsettiğim son derece titiz çalışan TANACAN MARKET ekibine sonsuz teşekkürler :) hazır yazmaya başlamışken ,ekip sesimi duysun da ''Atlantis''i artık stoklarına eklesinler yau :)


Renkli Günler :)


OXXO....

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. muhteşem bir renkmiş! china glazelerden denemeyi ben de çok istiyorum:)

    ♥HeelsAreMyDrugs♥

    YanıtlaSil
  2. Kaçırmıssın Atlantisi Ben almıştım bitmedeen :))

    Bu arada CG Çekilişimiz var katılmak istersen :)
    http://lifewithsalpi.blogspot.com/2011/09/china-glaze-giveaway.html

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,
    Blog yazın harika olmuş çok teşekkür ederiz! Ojeler tırnaklarında çok hoş durmuş, güle güle kullan! :)
    www.tanacanmarket.com bizim salon ve toptancılarımız için,
    www.kozmetiksite.com ise son kullanıcılarımız, yani sizin için hazırladığımız sitedir. Tüm China Glaze ojelerimize buradan ulaşabilirsiniz.
    Son Atlantis'i gerçekten de Salpi kaçırmadı! :) ama müjdeyi verelim; yeni siparişimizi verdik, Atlantis de var gelen ojeler arasında. Yakın zamanda stoklarımıza girmiş olacak! :))
    China Glaze ile ilgili tüm soru ve taleplerinizde bana ulaşabilirsiniz!

    Sıla Özyiğit
    Pazarlama
    sila.ozyigit@tanacan.com

    YanıtlaSil
  4. "başta hayal çekecek ojem" tatlım o nasıl bir tabir halay mı dicektin :)
    Ojeye hayran kaldım tebrikler Chine Glaze :) Sana da tebrikler arkadaşım bunca yokluk arasında nasıl da alıvermişsin ojeni :)

    YanıtlaSil
  5. Himm merakim bu yaziyla son bulmus bulunuyor :)) Gayet de hos bir renkmis, hemen su siteye de bi isinlanayim bakiim, yeni ciciler eklensin koleksiyona ;))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)