HER ŞEYDEN BİHABER BİR ÇOCUĞUN EBEVEYNLER TARAFINDAN ''YAŞANILMAK ZORUNDA BIRAKILAN'' DRAMI !!!

9/13/2011 12:53:00 ÖS

Günlerce bu ‘’ çocuğu ‘’ konuşup, okuyup durduk… Sadece izledim yorumları, yazılanları …. Şimdi sıra bende !
Peki kim ‘’bu çocuk’’ ??





Bendenizin çok ta tanımadığı eski futbolcu Patrick Blondeau ve moda tasarımcısı Véronika Loubry'nin kızları 10 yaşındaki model Thylane Loubry  Blondeau' nun, Vogue Paris'teki makyajlı ve elbiseli fotoğrafları ile gündeme oturan ufaklık Blondeau …. Modellik kariyerine henüz beş yaşında çocuk model olarak çıktığı Jean-Paul Gautier defilesinde başlamış.

Sen model olsan ne olur olmasan ne olur ? Çocuksun sen.. Git arkadaşlarınla çocukluğunun keyfini çıkar..

Çok garip… Hatta en garibi de ‘’ aile desteği ile modellik yapan.. ‘’ şeklinde metinler yazmak çok saçma… Çünkü hiçbir çocuk daha 5 yaşındayken ‘’’ ben model olacağım’’ demez… Tamam, ajanslara kayıtlı güzel çocuklar var ama hiçbir aile daha 10 yaşında olan kızlarını topuklu ayakkabılar, kürkler ve makyaj küpüne sokup kadınsı bakışlarla poz vermesine razı olmaz, olmamalı… Ayrıca bunu ‘’ sanat’’ olarak tanımlamakta bir o kadar yanlış ki! 10 yaşındaki bir çocuğu çırılçıplak soyup fotoğraflarını çekmekten farksız!

Üstelik fotoğraflarına baktığımda sadece yüzüm düşüyor ve beklenilen ‘’ kadınsı duruşu’’ 10 yaşındaki bir çocukta göremiyorum !!









Bu kadar sapkın ruh, psikolojik sorunları olan insanlığın önüne yem gibi savurmaları berbat bir şey…. Çocuk istismarı buradan başlıyor işte… Aile o küçük çocuğu tüm insanlığın önüne atarsa hiç bir şey düzelmez! Çünkü bu davranış, bir çocuk tacizcisinin benzer fotoğraflar çekip aynı olayı taklit etmesinin ve bu yolla kendini tatmin etmesinin önünü açacaktır… Bunu yapan ünlü ‘’ Vogue Paris’’ olunca hele !!!





İnternette ‘’ Vogue ’’ nun geçmişte yine böyle bir vakası var mı diye araştırırken karşıma ‘’ Brooke Shields ‘’ çıktı… Geçmiş zaman olur ki oda 14 yaşında ‘’ Vogue ’’ ya kapak olmuş … Sonrası ise çokta garipsenmeyecek bir son…. Tüm hayatı inişler çıkışlar, hüsranlarla devam etmiş. İntiharın eşiğinden dönülmüş ve 30’undan sonra bile düzenini tam oturtamamış bir hayatın baş kahramanı olarak karşımızda!

Bunlara sebep;  Açgözlülük. 
Tamamen ailenin hırsları, gözü doymazlığı karşısında, daha ne yaptığını dahi anlamadan kameraların önüne bırakılan çocuklar…

Tabii sadece aile değil…
Dünyada , değil bu tip fotoğraflar için ceza almak, aile içi yaşanılan ensest tespit edilse bile, doğru düzgün bir yaptırım yok.

Peki şimdi, Mendil satan çocukların dramıyla, Thylane’in dramı arasında bir fark görüyor musunuz? Bu küçük kızın en başta ailesi tarafından istismar edilmesi değil midir? Eski bir futbolcu ile moda tasarımcısı ebeveynlerin çocuklarını mendil satmaya, dilenmeye zorlayan ebeveynlerden farkı ne kadar?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. vogue dergisinin kimlere hizmet ettiğini araştırırsanız buna benzer çalışmaların asıl amacına ulaşmış olursunuz!

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. çok yazık neresinden bakarsan bak seninde dediğin gibi tam bir istismar bu canım ortada takdir edilecek bir sanat göremiyorum ben sadece yazık diyebiliyorum !!!!

    YanıtlaSil
  3. Dünya da bu kadar çocuk tacizcisi sapık hastaliklı beyin var küçücük çocukları kadın gibi görüp iğrenç davranış sergileyen bu psikopatlarla küçücük bi kızı masumiyetinden bu derece uzaklaştıran bu dergi ve çekim arasında hiç bi fark yok bence aynı sapık zihniyet tek fark bazı ikiyüzlü çevrelerce birinin kınanıp birinin hayranlıkla izlenmesi çocuklarını böylesi bişeye alet eden aileye de yazıklar olsun zavallı kız ha doğuda çocuk olmadan kadın olan kızlar ha bu minik kız tek fark birinin hayatının daha ışıltılı gözükmesi amaçsa aynı

    YanıtlaSil
  4. gercekten cocuk demeye bin sahit ister bu resimler ben ilk defa gördüm ve yazdıklarına harfi harfine katılıyorum

    YanıtlaSil
  5. çocukluğunu hiç yaşayamayacak

    YanıtlaSil
  6. Merhaba benim 2,5 yasinda bi kizim var..Cok sirin - ki her anne icin cocugu oyle muhakkak-,sosyal bi cocuk.Arasira cevreden bazi oneriler oluo git ajansa kaydettir die..Bu durumu asla anlayamiorum.Soyledilerine sonuna kadar katiliorum.Yazik.. Bi sure once unlu bi yildizin -gossip girl 'de Dan 'in kiz kardesi ,adi aklima gelmedi -bi aciklamasi vardi.Ailesinden nefret ettigini ,cunku cocuklugunu yasayamadan bu hayatin icine atildigini,onlari asla affetmeyecegini falan soyluordu..İste bu yuzden bu insanlar yoldan cikio..
    Anlamiorum insan cocuguna nasil yapar bunu...

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)