MATRIX '' Hayalindeki Sen Ol '' ETKİNLİĞİ VE EDA TAŞPINAR ROPÖRTAJI****

9/18/2011 02:01:00 ÖS

Herkese merhabalar :)
Beklenen yazı hazır ;)
Daha önce sizlere BURADA duyursunu yapmış olduğum ''Eda Taşpınar ile Hayalindeki Sen Ol'' sloganlı ,Matrıx sponsorluğunda ''De Le Femme Zuhal'' güzellik merkezinde gerçekleşen stil danışmanlığı seminerine Matrıx firmasının göndermiş olduğu özel davetle katıldım...



Sizlerden sorular istemiştim, twitter, facebook ve blogum üzerinden ... Gösterilen ilgi şahane idi, gelen sorular içerisinde birbirinin eş değeri çok olduğu için , genel bir konsept içinde derleyip, hazırladım ve ''De Le Femme Zuhal Güzellik Merkezinin'' yolunu tuttum :)



Manisa'nın tek blogger'ı olmaktan hep yakındığım bu süreç ilk defa tam tersi etki gösterdi :) Sohbet etmek için hayli geniş bir zamanımız vardı...
Tanışma sürecinde elimi uzattığım sevgili ''Eda Taşpınar'',

- Aaa sen o'sun , ben seni bir kaç yerden okudum ya, neydi '' Limo?'', ''Lolo?''  ????
- Hahaha yok yok ''nimo'' ben :)
-Ahh evet evet hatırladım sen Manisada'mı yaşıyorsun ?
-Evet maalesef  Eda hanım, bugün buranın ağası benim, sizi soru yağmuruna tutacak tek blogger benim :)
-Süper , okey  o halde uzun bir sohbet edelim ;)


Aramızda geçen bu eğlenceli ve beni hayli şaşırtan konuşma sonrasında sevgili Eda Taşpınar, sırayla stil ve saç danışmanlığı ile başladı... ''De Le Femme Zuhal'' çalışanları ve tabii ki pek şirin sahibesi Zuhal hanımla beraber tek tek düşünüp, kişilerin ten renkleri, yüz şekilleri baz alınarak ''Hayalindeki Sen Ol'' dediler :)



Eda Taşpınar son derece zarif, inanılmaz fit fiziği ve sımsıcak sohbeti ile egosundan arınmış biri olarak ağırladı tek tek konuklarını, imza, fotoğraf isteyen kimseyi geri çevirmedi ... Bense bu sırada onu dinliyor ve ağzından çıkacak her tüyoyu not almak için pusuya yatmış durumdaydım.



 NOT : Elinde Nimo Stylo Lezzetli Takılar seriden ''Macaron Kolye var :))


Durup durup elindeki dergiye bakıp '' şunu sana yapalım mı?'' , '' hadi bugün biraz çılgın bir tarz yapalım sana '' , ''Bak şu çok yakışır o gözlere'' diyerek benim kanıma girmeye çalışsa da bu ara sade ruhumdan ödün vermedim :) O da sonunda '' aman bee bugün ne istediğiysem yok dedin!'' deyip pes etti :)
Saç rengim ve makyajımı çok yerinde bulan Eda Taşpınar , stilimden ödün vermemem ve asla saçlarımı başka renge sokmamaı söyledi..



Şimdi onun ağzından çıkan, gelen hanımlara verdiği tavsiyeler küçük anektod cümlelerine gelelim ....



Eda Taşpınar diyor ki ,

- MORAL YÜKSEK ORANDA ÖNEMLİ, BU İNSANIN YÜRÜYÜŞÜNÜ BİLE BİR ANDA DEĞİŞTİRİYOR !

-ERKEKLER UZUN SAÇLI KADINLARI DAHA HOŞ BULUYOR !

-BAKMAYIN BENİM SAÇLARIM HEPSİ AYNI BOY AMA ASİMETRİK KESİMLER HER DÖNEM HEP DAHA MODERN !

-BİR KADIN 30'UNDAN SONRA SAÇINI 2 RENGE BÖLMEMELİ BENCE.. LİSEDEN MEZUN OLUR OLMAZ KIZLARIMIZ RÖFLELERE BİR HEVES BAŞLIYOR .. RENGİNE KARIŞMIYORUM ELBET AMA YA SARI OLSUN YA SİYAH NE KIZIL YA BAKIR... İKİNCİ BİR RENK O YAŞTAN SONRA HOŞ DURMUYOR !





Lansmanın son anına kadar orda kalmaya özen gösterdim , hanımlar '' De Le Femme Zuhal Güzellik Merkezi'' nin devamlı müşterileri olmasına rağmen hep gülen yüzle ayrıldılar... Bir çoğunun saç renkleri değiştirken bir çoğunun tabuları yıkılarak, saçlarına kesin uygulandı :) Sonuç mu ? Eda Taşpınar cesaretlendirdi, hanımlar ''Hayalindeki gibi oldu '' :)





Artık geçmeli birlikte yaptığımız bu keyifli sohbete :)
5 şanslı izleyicimin merak ettiği soruları yöneltim..
Bakalım nelermiş ? =)



* '' ÇİĞDEM '' sordu ,
-Nasıl bronzlaşıyor ve bunu uzun süre nasıl koruyabiliyor ?
* EDA TAŞPINAR ,
-Uzun süre korumak denemez aslında.. Yazın sürekli güneşlendiğim için o renkte kalıyor çünkü benim pigmentlerim bir çok insana göre fazla çalışıyor.  Şimdi ben eğer, ' böyle yapın, şöyle yapın' dediğimde insanlar kavruluyorlar.Ne bronzlaştırıcı kullanıyorum ne de solaryuma giriyorum, benim tek yaptığım şey yazın fazlasıyla güneşlenmek.. Çünkü her ikisini de hiç sağlıklı bulmuyorum ve asla önermiyorum da...

* ''YASEMİN'' sordu,
-Cilt bakımı tüyoları neler ?
*EDA TAŞPINAR ,
-Benim cildim kuru bir cilt.Yasemin'in cildi nasıl bilmiyorum. Umarım onun cildide kurudur aradığı soruya cevap bulabilir, ancak kendi cildimden yola çıkarak anlatayım . Kimyasal ürünlerden ziyade ''Bephanthen '' krem kullanıyorum ve bu benim kuru cildime çok iyi geliyor. Birde içinde ''detenol'' olan kremler kullanıyorum, bunu da bir programdan öğrenip keşfetmiştim... Bu madde cildin kolejen oranını arttırıyor. Bunun yanı sıra haftada bir ,bazen iki kez göz çevresine '' badem yagı'' sürüyorum. Dediğim gibi ama tüm bu anlattıklarım kuru ciltler için şimdi kalkıp bu anlattıklarımı sakın yağlı ciltler yapmasın sonra sivilce patlaması olur, sonra ihale ikimize kalır :)



* ''MELTEM'' sordu ,
-'' Eda Taşpınar ekranlarda daima enerjik. Bu günlük hayatta mı böyle?
* EDA TAŞPINAR ,
-( Kahkahalarla gülüyor :D ) Şimdi ben buna ne diyeyim :) Sen burda gördün kaç saattir beraberiz, bunun cevabını sen söyleceksin '' tabii ki de öyle '' dersin :) Şaka bir yana ben olduğum gibi davranıyorum her zaman ekranlara özel bir durum değil, herşeyden önce yaptığım işi seviyorum, sevmediğim bir yerde beni göremezler. Onun içinde insanlar beni seviyor, seviyorsa eğer .. ( Hemen konuya dahil olup bu sorunun üzerine ben bir soru ekliyorum ) Ben : Bu enerjiyi nereden buluyorsunuz peki bu yoğun tempoda ? - Vallahi bu içten gelen bir şey sanırım, kendimle barışığım , mutluyum ... Birde karşındaki enerjiyle de alakalı birşey... Şimdi karşında bir duvarsa, enerji verirsin bir şey alamazsın.. Eğer karşındaki ayna gibiyse bi şekilde geri yansır.



* ''ESRA'' sordu ,
-'' 2012'' kış sezonunda en çok hangi renkleri göreceğiz ?
* EDA TAŞPINAR,
- Siyah beyazlar var ... Rahat kullanımı kolay, bayanlar yaşadı diyorum,, Özellikle siyah ve beyaz tutkunu bayanlar yaşadı... Ama tabi renklerde var öne çıkanlar siyah ve beyazlar olacaklar ... Bu kış grafik desenler göreceğiz, renkten ziyade, geometrik desenlerle harmanlanmış bir çok renk ...



* ''HANDE'' sordu,
- '' Türk tasarımcılar arasında en beğendiği kim ?
*EDA TAŞPINAR ,
- Zeynep Tosun



* '' ŞEYMA'' sordu ,
-'' Bu kadar fit olmak zorunda mı ? Günde kaç saat spor yapıyorda hep aynı formda kalıyor ?
* EDA TAŞPINAR ,
-Her gün 2 saat spor yapıyorum ... Bu işim olsa da olmasa da aksamıyor, gerekirse sabah 6'da 7'de kalkıyorum ama yine bırakmıyorum ... Çünkü o bir hayat tarzı benim için . 1 saat 10 dk jim'de vakit geçiriyorum , ağırlık çalışıyorum. Sonrasında 50 dk koşuyorum yada yürüyorum .




Bu arada bayanlar Eda Taşpınar'ında içinde olduğu '' Sen Yeter ki İste '' programı yayından kalkmış.. Fakat yeni bir program hazırlığı içerisinde olan Taşpınar '' bomba olacak' diyor. Küçük bir tüyo daha vereyim yakında Markafoni'de kendisini görecekmişiz :)

Keyifle ve tatlı bir yorgunlukla biten günün ardından öğrendiğim bir çok şey cebime harçlık kaldı :)
Samimiyeti ve içtenliği için sevgili Eda Taşpınar'a, oldukça yoğun bu günü hakkıyla yerine getiren tüm '' De Le Femme Zuhal Güzellik Merkezi'' ekibine, başta konukseverliğinden ötürü Zuhal hanıma yürekten teşekkürler :)



Manisalı takipçilerim bu uzman kadroyla tanışmak isterlerse,

Utku mah. Erler cad. No : 3
 MANİSA / Merkez
0 (236) 239 46 72

Ulaşabilir adresi ....




































































Bunlar da İlginizi Çekebilir

12 YORUM

  1. Bu keyifli röportajı elimde kahvemle okumayı çok bekledim ve beklediğime değdi cerencim ağzına sağlık :) Bizi Eda Taşpınar'la bir nevi kaynaştırdığın için de teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. süper olmuş beklemeye degdi :Dbayıldımmm

    YanıtlaSil
  3. sonundaaa hazır :)
    güzel bir röportaj olmuş bence de.. :)

    YanıtlaSil
  4. ayy sabahtan beri sokaklarda, merak içindeyim.. bir tek şeyi çok kıskanıyorum: spor! ben nefret ediyorum, değil 2 saat 2 dk bile ayıramıyorum, hiçbi zaman fit olamıcam böhüü :)) sen hep böyle kal bebek, dünya güzelisin, doğru söylemiş eda da ;) tebrik ediyorum süper iş çıkartmışsın ;) Eda da çok şık!

    YanıtlaSil
  5. canım cidden çok samimi bir röpörtaj olmuş eda taşpınarın enerjisine bayıldığımı biliyosun bunu üstüne seninde samimiyetin ve sevimliliğin eklenince tadından yenmez bi post çıkmış ortaya eda taşpınar'a saçların konusunda katılıyorum sakın saçının rengini değiştirme sen bizim kara kızımız kal tamammııı kocaman öpücükler sana başarıların hep katlanarak çoğalsın :))

    YanıtlaSil
  6. Canım ne güzel bir gün geçirmişsin, yazını keyifle okudum.

    YanıtlaSil
  7. gelemedim gelemedim adaşımı görmeye gelemedim. Sen bu postun ile bizi görmüş kadar yaptın ama teşekkürler nimo ;)

    YanıtlaSil
  8. cok güzel bir reportaj olmus cnm, eda´yi cok sempatik buluyorum :)

    sen herzamank gibi harikasin <3


    öptüm seni

    YanıtlaSil
  9. Ben olsam gaza gelip bi değişiklik yapardım kendimde ya hazır kuafördeyken:D

    Spor gerçekten önemli bacaklara bakınca bu önemi daha iyi anlıyor insan:D

    Güzel bi gün geçirmişsiniz yahu Eda Taşpınar'ın enerjisi çok hoş...

    YanıtlaSil
  10. seviyorum adaşım Eda Taşpınarı =) çok samimi ve içten

    YanıtlaSil
  11. Edayı çoook seviyorum, yazın Cundaya gelirler Borayla.Kahveye de uğrarlar bizim. Benim de çok az sohbetim(senin kadar olmasada) oldu ve gerçekten o kadar samimi, doğal ve pozitif biri ki bunu direk onunla konuşurken alıyorsun.

    Seninde onunla röportaj yapma fırsatı yakalaman ne güzel olmuş.Bayıldım ikinize de.Elelrine sağlık valla. Bir de sen Manisadaki tek blogger ben bırak Ayvalık'daki tek blogger olmayı muhtemelen Balıkesir sınırlarında da tek bloggerım:)) Y ada ben bilmiyorum olanları.

    YanıtlaSil
  12. çok güzel bir yazı ve röportaj olmuş ellerine sağlk:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)