SÜLÜMAN KUZEYE'E KARŞI !!!! :D

9/15/2011 12:41:00 ÖS

Dün gece Twitter'da bol çekişmeli ilerleyen ''Muhteşem Yüzyıl ve Kuzey Güney '' kapışması bugün benim izlenimlerimle devam ediyor...



Kuzey Güney twitterda en çok konuşulan olurken aslında reytingler bunun tam aksine Show TV ezici bir üstünlükle 9.7 reyting ve 27.8 share aldı... Değişik bir strateji uygulayarak ''Kuzey Guney'i '' bir hafta önce yayına koyup, hafta içi her gün tekrarı veren ve yine çekişmenin başlayacağı gün ( yani dün ) yayın saatinden yarım saat önce yayına alsada Kanal D 5.5 reyting ve 15.8 share alarak sınıfta kaldı :)

Twiiter'da ise bir yandan ''Kıvanç Tatlıtuğ'un '' kasları, fiziğini görüp naralar atan bayanlar bir yandan '' aaa .. Demir Demirkan, Burak Özçivitçi, Engin Günaydın kadroya girmiş artık hiç kaçırmam'' diyenler ikiye bölündü...

Evlerde yaşanan diyologlar ise,
-aşkım kanal d'yi aç yaaa.
+of Serpiiill güzel değil o dizi bak tarih dizisi işte otur izle napcan yeni hem o yayınlarlar hep.
-he Murat he!!


İki dizininde tarışmasız takipçileri olacaktır eminim ... Ay Yapım kendine çok güveniyor ki aynı gün ve aynı yayın saatine alarak fenomen diziyle kapışıyor...  İlerleyen tarihte şuraya yazıyorum , her iki diziden birinin saati değişecektir. Gerçi muhteşem yüzyılın hunharca reyting yapacağı kesindi. Haaa Kıvanç halvet yaparsa durum değişebilir :)


Bence ...

Sülüman, Pargalı'yla uğraşmayı bırakıp Kuzey'i hareme yaklaştırmamanın yolunu aramalı artık.

Bakalım bu silah kimin neresinde patlayacak :/

Sizce ??

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. foreva sülümaan ! o kadroyu kaçıramam .. Gerçi kuzey güney'de heyecanlı gidiyo ama ne biliyim dün sülümanı seyreettiim .. :D Kuzey güneyn tekrarlarını seyrederiz ç.D

    YanıtlaSil
  2. Vallahi geçen hafta Kuzey Güney'i izledim ve çok beğendim. Yalnız dün benim için Muhteşem bir gece olması kaçınılmazdı. Kadrodaki yenilikle özellikle Engin Günaydın bizim ailecek tercih sebebimizdi :)

    YanıtlaSil
  3. Bende Kuzey ve Güneyi çok beğendim hikayesi değişik geldi bencede bayağı kapışırlar.=)

    YanıtlaSil
  4. ben hiç bişeyi beklemedim hürrem o lokumu yemeni bekledişğim kadar!
    acık ara farkla kuzeyin adonis kaslarına kıvancın bebe suratına rağmen hürrem alır yürür:P ben size diyim anca sezon ortasında tn e gecerlerse ben ozman kıvanca sans veririm.haftayada viyana kapılarına dayanıyoruz tayyip amcamızın van münüt taktiğini kullanırsak bence bu sefer viyanayı alabilirz:P

    YanıtlaSil
  5. Muhteşem yüzyıl favorim.

    YanıtlaSil
  6. Hehe ben her daim Sulumanciyim :) zaten fark atmis reytinglerde, ohhhh
    Bu arada blogumdaki Armani cekilisine beklerim :)

    YanıtlaSil
  7. Ya o değil de ben çok zorlandım izlerken reklam aralarında değiştiriyorum kanalı fekat planlanmış gibi her iki dizide reklamda oluyor :)) artık careyi showda sadece sülüman hürrem sahneleri varken izliyorum kanalddede KIVANÇ'cıgımın sahnelerini izliyorum :))) kanald d artık tekrarı yok demiş :( ben kuzey diyorum..diğeri netten izlenir..
    yahu bu mehmet günsür ne zaman gelecek ??
    ama mahidevran falan diziden çıkarsa o zaman only show tv derim :)))
    www.nzlsyn.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. ben ısınamamıştım geçen sezon bir türlü Muhteşem'e, Hürrem'in ısırarak konuşması, Kanuni'nin eşlerinin çocuk doğurma yarışına girmesi beni diziden jet hızıyla uzaklaştırdı. Ama eski bir Aşk-ı Memnu fanatiği olarak Kıvanç'ı izlemeden olmuyor şimdilik. :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)