AKADEMİDE İKİNCİ GÜN ATÖLYE GÜNÜ ****

10/05/2011 04:46:00 ÖS

Bugün bloga giriş saatim fena şaştı ! Malum bizim kız akademili oldu ya , havasından geçilmeez :D
Şaka bir yana bugün atölye günü idi... Bir sürü makina aynı anda çalışıyor, her kafadan bir ses ! Acayip yorulmuşum. Haaa ne yaptın ne ettin derseniz hiiiç :) Atölyede çalışacağımız için rahat giyinmek istedim, iyi ki de öyle yapmışım :) Siz beni hiç böyle görmediniz değil mi ? Hep şıpıdık şık değilim ya :)



Kurstaki bayanlar çok tatlı, özellikle hocamız müthiş :) Ev tipi makinalarla başladı diğerleri ben ısrarla overlok ve sanayi tipi çalışmak isteyince beni kırmadı hocam :) Benim emektara çok söylenirdim, lakin sanayi makinaları hızlı gonzales gibi bir dikiyor, az kalsın akademi hatırası olarak elime bir kaç dikiş atacaktım :)) Pedal hızını yavaş yavaş geliştiriyorum..



O değilde yanıma bir toka alsam iyi olurmuş, saçlarım tüm kariyerimi etkileyecekti nerdeyse, ne zaman makinaya eğilsem, lak önüme düşüyorlar ! Hayallerimizden bahsettik , hem birşeylerle uğraşıp hem sohbet ediyoruz bir yandan... Benim en büyük hayalim '' İstanbul '' ... Aramızdaki aşk bambaşka !!! Hem hayatımın aşkı orda hem hayatımın en büyük aşkı, işim hayallerimde '' İstanbul'da '' saklı :) Akademideki bayanlar hep Manisa'ya yatırım yapacaklarını, burda moda evi açacaklarını söylediler... Ben ise tek , çıkıntı  olarak tam aksine ... Hatta espri yaptılar bu tshirt neden giydiğin belli diye :)




Bu aralar yüzüm gülüyor :)) Şükür rabbime ....
Herkesin gülsün, herkesiiin ....

Renkli Günler ;)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Umarım hayal şehri İstanbul'a kavuşursun. Ben 6 yılını orada geçirip İzmire dönmüş biri olarask senınle aynı duyguları paylaşıyorum. Hem sevdiceğim orada hem anılarım hem hayallerım. Umarım İstanbul'dan postlar yaaprız ikimizde yakında :)

    http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)