BLOGOSFER EYLEM YAPIYOR, PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR YAYIN YAPMIYOR !

10/19/2011 07:23:00 ÖS

Bilgisayar başında dergi için yeni yazımı hazırlarken sosyal paylaşım sitelerinde gördüğüm ''21 şehit'' haberine inanmayıp kalkıp TV başına geçtim haber kanallarını açtım ! Baktım, 21 şehit yazıyordu... Sona 24 ! Kimi 50'ye yakın var diyor ! Rakam önemli mi, şehit anası diyor ki '' onun bir yerine bir şey olmasın diye ben bisiklete bile bindirmemiştim '' !!!

30 yıldır bu hep böyle olmadı mı ? Hep , şehitler ölmez, vatan bölünmez , dedik ! hep vatan sağolsun dedik !!! Ama yok artık o canlar sağolsun, ne için öldüklerinden bi haber o asker çocuklar sağolsun !

1-2 aya kadar nişanlımı askere gönderecek ben, neler hissediyorum biliyor musun? Şehitlerden birinin 29 ekim 2012 'de düğğünü varmış, salon bile tutulmuş .. Bugün güya nişanlımı arayıp '' git bir şubeye sor bakalım '' demeye niyetliydim ve kaç gündür gidip sormadığı için öfkeli ... Lakin elim gitmedi telefona !!!



Sevgili blogger arkadamız CHilek başlattığımız bir event olarak, bu acı günlerimizde laylaylom yerine ,laylaylom yerine, aşk dizileri yerine, hala halay çeken Tv ve basına inat  yayın yapmayıp, her gün belirli saatlerde bu görseli paylaşam kararı aldım !!

İsteyen destek verebilir !!!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. merhaba Nimo fancysworld olarak bende pazartesiye kadar post yayınlamama kararı aldım... blogger arkadaşlarımında hiç düşünmeden katılacağına eminim

    YanıtlaSil
  2. sana hak veriyor ve bende pazartesi günün kadar post yayınlamıyorum!

    YanıtlaSil
  3. bende size katılıyorum,yazdıkların malesef cok acı ve kötü...

    YanıtlaSil
  4. Ellerine, yüreğine sağlık!

    YanıtlaSil
  5. hepsine katılıyorum...

    YanıtlaSil
  6. görseli alıyorum izninizle..bende katılacağım..

    YanıtlaSil
  7. Bende katılıyorum arkadaşlar!
    www.tugbasatelier.com

    YanıtlaSil
  8. Bende tüm kalbimle katılıyorum...
    yasaminkimyasi.blogspot.com

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)