HER GÜNE BİR OJE *** GAZETE DESEN BASKI TIRNAKLAR ***

10/13/2011 01:47:00 ÖS

herkese merhabalar..
Havalar karardı diye ben artık fotograf makinama yaklaşmak istemiyorum... Ojelerimi silmek istemiyorum, canım birşey yapmak istemiyor !!!
Sizde böyle misiniz ?

Misal bu postu hazırlarken bile iki satır yazıp başka bir şeye adapte oluyorum :/

Bugün bir iş görüşmesine katıldım... Tırnaklarımı ilk kez kıyafetime uygun renklerde sürdüm ki asla dikkat etmem aksine, aksi, zıt renk ne varsa onu sürerdim :) Bu manikürü ilk kez sevgili ZUZU BLOGUNDAN 'nun blogunda görüp bir kaç kez uygulamıştım lakin paylaştıklarımın arasında hiç yoktu... Bu manikür için benim seçimim  Golden Lady 439 ve She Nail Sugar 505 ! Ve bir kaç parça gazete parçası , alkol yada kolonya .. Ben kolonya kullanıyorum sonuç mükemmel :)




Ben alt zeminin saman kağıdı tonlarında olmasını isetedim cünkü kıyafetimde mevcut tonlar böyle idi.. Lakin siz alt zemini her renk düşünebilir ve uygulayabilirsiniz...


 Bu renk için Golden Lady 439 biçilmiş kaftan daha iyisini hiç görmedim hatta ... Sürümü, kremsi kıvamı harika... Zaten She Nail Sugar 505 hakkında söylenecek söz kaldı mı ... Bu piyasada görüp görebileceğiniz en iyi en koyu siyah o ! 1 buçık senedir bende bir gram bozulma yok ....Uzun da ömürlü ....



İşin mucidi ve bizle tanıştıran oje kraliçemiz ZUZU ' dan YANİ AYNEN BURADANöğrenebilirsiniz ... Baştada söylediğim gibi alkol kullanmak şart değil, ben kolonya ile iyi sonuç alıyorum :)
Serçe parmağım ve baş parmağımı siyah renk kullandım ölü görünmesin ellerim diye, niyeyse ''Nude'' renklere karşı böyle bir durumum var :)))




Renkli Günler :)
OXXO....

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Nassshıı yani? Nasıl yaptığını anlatmamışsın. Kolonya ne için? siyah ne için? Gazete ne için ? Ben anlamadım? Pardon!

    YanıtlaSil
  2. bAK BU SEFER YUKARIDA SON SATIRDA BÜYÜK HARFLE YAZDIM ;)

    YanıtlaSil
  3. Hey ben bunu görüp çok beğenmiştim yabancı bloglarda ama anlatımı yoktu, sağol Nimo hemn deniyorum süper olmuş!

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  5. denicem nimom hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Link icin, guzel kelimelerin icin cok tesekkur ederim =) Cok mutlu oldum =)

    YanıtlaSil
  7. she oje harikadır disclerde kullanabildiğimiz güzel bir siyah fakat artık piyasada yok bende 2 adet var bitmesin diye dua ediyorum :)
    baskı güzel olmuş.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)