HER GÜNE BİR OJE *** ORLY FX SERİ İLE YAPILAN IŞILTILI FRENCH ***

10/18/2011 01:29:00 ÖS

Herkese merhaba :)


Dün ki denediğim PASTEL 88 çok içime sinmeyince ne yapsam, silsem yerine başka birşey mi sürsem yoksa modifiye mi etsem diye düşünürken, gözümün önünde pırıldıyan ojemi gördüm :) Ve bu sezonun modası pırıltılı french yapmadığımı düşündüm ..




Daha önce sizlere  BURADA anlatıığım sünger tekniğini sadece tırnak uçlarına ve hafif pat patlar ile diğer kısımlara uyguluyorsunuz !




Orly Glıtz / Glamour aşkım paha biçilemez ! Çok şıkır şıkrı şeyleri sevmem ama o anlatılmaz birşey ! isterseniz BURADA kullandığım gibi ister french ister nail art ister konad olarak kullanabilirsiniz :)



























Rnekli Günler ...




OXXO....

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. bayıldımmmmmmmm:D

    YanıtlaSil
  2. her zamanki gibi yine süpersin bebeğimmm :))

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş, sanki oje değil de altın bir takı gibi =)

    YanıtlaSil
  4. gerçekten çok güzel olmuş :)) eline sağlık. benim favorim de Orly Rage. parlak ve simli oje sevenlere tavsiye ederim. o daha bakır tonlarında ve diğer simli ojeler gibi sürüldüğünde her tarafınız sim olmuyo. Ayrıca Orly severlere müjde, ojelerin fiyatı 22.50'den 18.50'ye düşmüş ;) www.orly.com.tr adresinde Orly satan eczanelerin listesi var.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)