HER GÜNE BİR OJE *** SİYAHIN EN İYİ RAKİBİ *** GOLDEN LADY 434 ***

10/06/2011 01:30:00 ÖS

Haftanın son günlerine yaklaşırken hazır dünde '' Günün ojesi''nde çok renkli bir manikür yapmışken ve bu aralar hep Nail Art çalışmaları sunduk biraz sade olalım hemde sizi çok güzel renkle tanıştırayım istiyorum ! Golden Lady kozmetiğin harika süprizi ile ( ki birazdan paylaşacağım ) tanıştım onunla... Morun en sade hali diyebilirim Golden Lady 434  ....




Kışla beraber bir çoğunuz siyah oje sürmeyi özelrken hala simsiyah tırnaklarla gezemeye alışamaynlarınız var .. İşte bu nedenle siyah yerine daha yalın, alternatif bir renk o ... İçinde net olmayan hafif yanar döner mor ışıltılar ile aslında gri ile mor arasında kararsız kalacağınız renklerdenen güzeli belkide.



Kışın illa ki koyu renkolsun ama noluuur siyah olmasın diyorsanız tam sizlik bir şey... Kıvamı pek sulu, bu nedenle 2 kat kullandım lakin ilk sürülen katın iyice kurumasını beklemeden sürecek olursanız benim gibi sürüp silip tekrar sürmek zorunda kalırsınız ! Almadan, kullanmadan önce uyarmalıyım çünkü , sürüşten sonra mümkünse puuttt gibi kalın öyle, sıvı olduğundan akabiliyor !



Bu renk Golden Lady yeni oje kartelasından.. Dağıtıma doğru düzgün başlanmamış bile fakat raflara girmeden önce Nimo'nun parmaklarında :) Siz şimdiden alınacak listenize not alın, bayılacaksınız .... Özellikle içeriğinde '' Toluene'' olmayışı büyük artı :)




Renkli Günler ....





OXXO.....

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)