LİSE YILLARI HATRINA **** BUGÜN NE GİYDİM '' COLLEGE STYLE '' ****

10/06/2011 03:38:00 ÖS

Lise yıllarında gömleklerimizin üst düğmesini kapatmamak, gömleğimizi eteğimizin dışında bırakmak için nasıl savaş verdik değil mi??? Bize dayatılan '' kurallar '' ı biz sırf zorunlu diye sevmedik...Şimdi ise lise arkadaşlarımı hep gömleklerini etekleri içersinde görüyorum... Çünkü kural yok, disiplin yok ! Bu tarzın adı bu nedenle '' college style '' ! Eğitim dönemlerinin dayatılan zorunluğu aksine özgürce tadına varılan bir trend !



Yıllar sonra ilk kez sakladığım yerden çıkarıp, lise yıllarıma ait beyaz gömleğimi giydim ... Trendmiş, stilmiş, herşey bir yana hissetiğim duygu paha biçilemez ! Kaç sınavda ter döktüm, kaç kes ceza aldım, kaç kes kantinde arkadaşlarımla sohbet ettim, kaç kes okuldan kaçıp üzerimden fırlatıp attım onu bilmiyorum :)



Birde lise son olarak hesaplarsam şayet aradan 7-8 sene geçmiş olmasına rağmen hala bu gömleğe girebildiğime inanamıyorum :D Biraz kısa geliyor ama , sıkıntı yok çünkü kural yok , eteğimizin içine sokuşturabiliyoruz :)

Ne zamandır çılgın bir görüntü ile çıkmadıysanız sokaklara '' College Style ''' denemeye dener... Belki sizde hatıralarınızın saklı olduğu gömleklerinizi saklıyorsunuz . Durmasınlar orda, çıkarın ve giyin... Mükemmel bir duygu ;)
GÖMLEK :  Hatırlamıyorum :)
CLUTCH : Nimo Stylo

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. kesinlikle tatlım hissettiğin duygular paha biçilemez,çok şık olmuş bu arada kombinin...

    YanıtlaSil
  2. kötü bi gün geçirmişken seni bu etekle görmek moral oldu tatlım bana valla! çok şık olmuşsun

    YanıtlaSil
  3. çok hoş :) o yıllara gittim ama bizim etek pleliydi ☺ etegin çok güzel:P college parti yapalim

    YanıtlaSil
  4. Ouww kombine bayıldım, ztn ne zamandır aklımda yaka kurdelalarından bağlamak ;))Yalnız ben sakladığım okul gömleğimi öıkarsam yerinden olay olur, çünkü benimki hem sarı, hem de üstünde rengarenk kalemlerle zibilyon tane yazı var :)))
    (Tatlım buarada sana söz verdiğim fotoları yollayamadım çünkü makinemin kartı bozuldu, ama kartı yenileyince hemen güzel bi foto çekip yollucam sana söz.)

    YanıtlaSil
  5. aah ah lise yılları başkaydı seni böyle görünce farkettim özlemişim:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)