NİMO CLUTCH YENİLER ****

10/03/2011 01:17:00 ÖS

Haftasonu baş parmağımı haşladığım :) Kafa dağınıklı çok tehlikeli birşey, kahveyi fincan yerine parmağına boşaltınca olan oldu, baş parmak komple iptal... Su bile deyince havaya zıplıyordum .. Şükür çabuk geçti, bugün birşeyi kalmadı lakin hafsonu tam anlamıyla izdiraptı :(

Buna rağmen bu çantaları diktiğime hala inanamıyorum, gerçi normalde tek çantayı yarım saatte bitiriyorken süre yarı yarı uzadı :) Kumaşlarımı ve malzemelerimi kavuşmuşken daha fazla sabredemedim tabi :)


2011 Nimo Clutch kolleksiyonu dışında yeni desenler var aramıza katılan ... Biri benim için pek eğlenceli görüntüsü ile , ben ona ''Vurdulu, kırdılı, şiddet unsuru içeren Clucht '' diyorum :)

















33 X 15 cm ölçülerinde bu clutch yama renkli keçelerle astarlanmıştır.. İster kol sapı ister sapsız kullanabilirsiniz ... Kumaşı ithal ve kişiye özel olarak 1 adet üretilmiştir :) Cift taraflı kullanılabilir :)

___________________________________________________________________________________

Sıradaki Clutch ise yine yeni desenlerden... Hangimiz sevmez Mickey Mouse ? O çizgi flim dünyamız en sevimli karekterlerinden, şimdi ise dile geldi, clutchınızla ölümsüzleşiyor :)






35 X 20 cm ölçülerinde iç astarı yama keçeden rengarenktir .... Kişiye özel 1 adet üretilmiştir... Kumaşı ithal ve Kotondur :)  
İster kol sapı ister sapsız kullanabilirsiniz ...__________________________________________________________________________________

Veee 2011 '' Nimo Clutch Koleksiyonun'' en sevilenlerinden  ' Cup Cake Clutcth ''  :) Aylardır onun ile ilgili aldığım mailler durmak bilmedi :) Bu nedenle 2 farklı Cup Cake desen Clutcht'larımda olacak :)




28 X 15 cm ölçülerinde iç malzeme sert ve başka bir boyutta hazırlanmıştir.. Astarı kırmızıdır ve fermuarlıdır .... Kişiye özel olarak sadece 1 adet üretilmiştir.. Kumaş ithal ve kotondur .)


Bu seferlik benden bu kadar :)
Beğendiğiniz clutch için ne yapmanız gerektiğini artık sizde çok iyi biliyorsunuz :)


Sevgiler :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. mikiye bayıldım kuzu, ellerine saglık. o elle yaptın bunları, ben daa ne diyimki sana:) gel öpiyim de su toplamasın:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de Mickey ye bayıldım :D Ellerine sağlık Cerenciiim ;)

    YanıtlaSil
  3. bol satışlar kuzuma ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Pride :)
    -Evet, artik Mickey Mouse Clutch Pri$imim :) Nimo Clutch koleksiyonuna bir yenisi daha eklenmi$ oldu, oleeey :)
    Sevgili Minikku$undunyasi :)
    - Yaa ya sorma , bu arkada$in yanik barnagi ile yapti bunlari ;) Op tabiii :)
    Sevgili Junkhead :)
    -Te$ekkurler kuzum :)
    Sevgili Stil Direktorum :)
    - Begendin mi annem :) Aah amin hepimize in$allah :)

    YanıtlaSil
  5. offf çok şirinler, tıpkı benim gibi :)) sana hiçbişi olmasın, bütün kazalar belalar uzak dursun e mi?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)