4 TL ' YE HOLOGRAFİC OJE :)

11/13/2011 08:10:00 ÖS

Hologramlı ojelere karşı inanılmaz, anlatılamaz bir ilgim var ! Çocuk gibi seviniyorum renk geçişlerine şahit oldukça ...
Lakin bildğiniz gibi inanılmaz pahalılar, renk renk almak mümkün olmuyor herkes için !


Sevgili DBMS KOZMETİK, Derya ile konuştuk , bana gayet iyi fiyatlı Golden Rose Hologram seriyi önerdi ...
Gümüş ve lila tonlarda olan iki adet ojem elime geçtiğinde çook şaşırdım !!4 TL gibi komik fiyata, bu kadar güzel olmaları garip değil mi???

Bakın bu gümüş hologram ,





Bu ise Lila tonlarda olan ,





Üstelik Golden Rose bu serisinin Türkiye'de satışı yok !! Sadece BURADAAN temin edebiliyoruz !


Görür görmez '' nasıl olur ! '' dediğinize eminim hadi durmayın her renginden alın, ben diğer renkleride istedim buna şahit olunca :)))


Renkli günler ;)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. harrikaaa olmuşlar canım, ellerine sağlık , ne de güzel fotoğraflamışsın... Bayıldım hayatım :)

    YanıtlaSil
  2. Açıkcası CG Omg ojeler yanında bunun holografik etkisi yok denecek türde. Fiyat bakımından makul olabilir ama gerçek holografik etki bakımından benden iyi not alamadı. Hiçbir gökkuşağı etkisi göremedim. Sürmene yada fotoğraf kalitene laf söylemedim yanlış anlama NimoStylo ojeye Golden Rose'a dedim ben bunları :)

    YanıtlaSil
  3. süper bir ojeymis :D

    buralarda maalesef yok bu marka, ama tr´ye gelince mutlaka bakicam :D


    Öptüm nimocum
    civciv

    YanıtlaSil
  4. Ben de bunun siyahını aldım en çok holo onda var galiba ://
    bloguma ışınn :)

    YanıtlaSil
  5. bende çok sevdim bu ojeyi renklerine hemen bakıyorum...

    YanıtlaSil
  6. Golden Rose holographic ojeler kendi bünyesinde gerçekten çok kaliteli ve güzel ojeler, china glaze omg ojelerde, nfu oh holographic ojeler yanında sönük kalan ojelerdir:)

    Arkadaşlar, golden rose markaya ait bazı ürünler ve özelikle ojeler sadece Amerika'da ve Malta'da satılmaktadır. Hemen size yurtdışı fiyatınıda yazayım 4-5 sterlin gibi uçuk rakamlarla satılmaktadır buyrun netten kontrol edin lütfen :)

    http://www.dbmstrend.com/index.php?route=product/category&path=114

    Bu linktende göreceğiniz üzere sizlere çok komik bir rakamla getirmekteyim, asla bozuk veya tarihi geçmiş ürünler değil. Sizlere bu ürünleri bu kadar ucuz fiyata getirmekten ve temin etmekten dolayı büyük bir onur duyuyorum.

    Bir bayan olarak ve kozmetikle ilgili olan birisi olarak sizlere bu hizmeti sunmaktayım. Aramızda öğrenci olup alamayan ve içinde kalan bir sürü arkadaşımız var, uygulanan bu fiyat sistemide birazda sizler için ve oje alamayan arkadaşlar içindir.

    Geçen sene yine Türkiye'de olmayan bir ürün olan catherine arley holographic ojeleri 2 tl gibi komik bir rakamla sattım, verilen siparişe göre özel dolum yapılıyordu. E tabi şişeler önceden hazırlandığı için bazı blog sahibi arkadaşlarımız veya oje alan arkadaşlarımız, ürünlerin bozuk olduğunu ve tarihinin geçtiğini söylediler.

    Dbmstrend olarak elimizden ne geliyorsa kesinlikle kar kazancı gütmeden ve çoğu zevk için yapılan bu ticarette, anlıyorum ki bundan yararlanmak istemeyen değerli arkadaşlarımız bulunmaktadır.

    Saygı duymamız gerektiğini düşünerek, bizlere ulaşan herkese elimizden gelen yardımı fazlasıyla yaptığımızı bizden alışveriş yapan değerli müşterilerimiz bilirler.

    Sözün kısası, golden rose holographic ojeler kesinlikle verim alacağınız ojelerdir. Türkiye piyasasında bulunmayacak ojelerdir. Sizlere bir kullanıcı olarak kesinlikle tavsiye edebiliriz arkadaşlar.

    Buradan herkesi selamlıyor ve sevgili nimocuğuma bu değerli yazısı için yeniden teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

    Ellerine sağlık canım :)

    Sevgiler
    Dbmstrend

    YanıtlaSil
  7. bu ojelerin neredeyse her renginden aldım Deryacığımdan:) en güzeli siyah olanı kesinlikle! ojenin üzerine sürünce daha çok seviyorum bu ojeleri ve fiyat-verim bakımından hastasıyım bu ojelerin,bitsin yine alıcam. güle güle kullan Nimoo:)

    YanıtlaSil
  8. golden rose holografik ojeler bence başarılı değil simli oje gibi duruyor ışık yansıması olmalı oysa...

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)