HER GÜNE BİR OJE * CHİNA GLAZE '' SANTA' S LITTLE HELPERS / TWİNKLE LİGHTS ''

11/28/2011 03:50:00 ÖS

 Twitter hesabımdan beni takip edenler bilir, dün gece sizi yeni tanıştığım ve tanışmaktan çok memnun olduğum bir oje ile tanıştıracağımı , görseli ile paylaşmıştım !
Şimdi zamanı !
Hafta sonu ben Bursa' da iken evime gelmiş olan, kavuşmak için eve gitmeyi heyecanla beklediğim o set! China Glaze noel için hazırladığı setlerden '' SANTA' S LITTLE HELPERS '' huzurlarınızda . . .



 Beklediğime değdiğini düşünüyorum, ya siz ??

Set, yeni yıl için hiç hediye aramaya gerek olmadığını size de düşündürmüyor mu?? Kış renkleri için en iyi tonların bir araya gelmiş olması, içinde iki adet simli 2 adet kremsi oje bulunması harika !!!

Bu seti bana aldıran , en çok merak ettiğim '' Twinkle Lights '' ile başlamak istiyorum anlatmaya ...





Kırmızı , yeşil ve dore simlerden oluşan tam yeni yıl ojesi <3 
İnsanın sürekli ellerini izlemesine sebep oluyor !

2 kat olarak uyguladım. İlk katını sürdüğümde '' eyvah acaba alt baz kullanmalımıydım?!'' diye düşünüp korkmuştum lakin 2 katta kendini buldu.. Bu nedenle ne üst ne de alt baz kullanmadım bu uygulamamda! fakat kullanılabilir !




Fotoğrafları genel olarak flash kullanamadan çekmemim sebebi , kandırmaca olmadığını, ışıksız ne kadar parlak, ışıkla ne kadar parlak, ikisinin arasındaki farkı görün diye ... Çünkü bazen bu simler insanı yanıltabiliyor.

Bana bu tarz simli ojelerden çok korktuğunu söyleyen takipçilerim var! Bir kere şunu söylemekte fayda var, türk ojelerinden çok farklı yapısı var, tırtık tırtık değil ! Evet, yoğun olduğu için biraz zor çıkacak ama gülü seven dikenine katlanır hesabı :)))


China Glaze yeni ''Let it Snow '' koleksiyonuna TANACAN MARKET ten ulaşabilirsiniz :)
Yada bizim ortak devam yeni yıl hediye çekilişimize BURADAN katılarak sizde böyle ışıldayabilirsiniz :)

'' SANTA' S LITTLE HELPERS '' diğer renklerini ilerleyen günlerde yazacağım !

Fakat kısaca şunu yazmadan geçemeyeceğim, herkesin en iyi makinası, ortamı olması gerekmiyor blog yazmak için ! Yada her hafta bakım salonlarına gitmesine gerek yok ! Cesareti ve emeği ile blog yazan her insan saygıyı hak edendir! Özgüven patlaması yaşamakta bir yere kadar değil mi?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. Nimooo harika bi şey bu!!!
    N'olur en kısa zamanda Ring in the Red'i de gösterir misin? Çok fena ağzımın suyunun akması durumunu yaşıyorumm:))

    Bu arada son cümlelerin ne kadar doğru. Fiziksel özelliklerle dalga geçilmesi kadar makinesi kötü olanların da bu işi bırakması gerektiği düşüncesi de gayet yanlış.

    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Justuntitle :)
    - Tabikii heyecanla bende demek için sabırsızlanıyorum sanıyorum en kısa sürede o burada olacak :)
    Diğer konuya gelecek olursak, ah ne çok şey yazarım ama kendimi tutuyorum ! Blog yazarı olmak,bir şeyler paylaşmayı istemeyide para ile eşitlediler ya bravo ! Her isteyen blog yazar, kime ne !

    YanıtlaSil
  3. ayy bende baştakini sabırsızlıkla bekliorum ışıl ışıl bir kırmızı.
    bende yarışmana katıldım. china glaze hediye çekilişi bende yapmıştım. tanaçan kozmetikdeki arkadaşlar çok candan burdan tekrar tşk.ler ama şu kırmızıdan bana gönderseler hiç fena olmayacak:)
    sevgiler
    yıldız

    YanıtlaSil
  4. Canım ojeler harika! Ve son söylediklerine kesinlikle katılıyorum tamamen özgüven meselesi. iyi bir fotoğraf makinem olsa bende çoktan açmıştım da neyse :) ojeli günler...

    YanıtlaSil
  5. canım bu ojeler min boy mu yoksa standart china glaze ojeler gibi mi?

    YanıtlaSil
  6. hımm teşekkür ederim

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)