ANKARALI HANIMLAR İÇİN MÜJDEM VAR !

12/03/2011 12:13:00 ÖS

 Hep İstanbul büyük şehir, ne varsa orda var denir ya bu defa başka !!
Ankaralı hanımlar çok şanslı !!

2009 yılında projelendirilen, 2010 yılında faaliyete geçen, Ankara'da güzellik, bakım, estetik ile ilgili tüm firmalara ulaşabileceğiniz, ziyaret ettiğiniz firmalar hakkındaki deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz, küçük ipuçları ve güzellik sırlarıyla güzelliğinize güzellik katacağınız Ankara'nın konusunda en güncel ve yenilikçi bilgi portalı ve firma rehberi ile tanıştırmak istiyorum sizleri ...








Bir site düşünün, güzellik adına tüm ipucları, biz bloggerların keyifli yazıları ve Ankara'da aradığınız tüm bakım estetik merkezlerini bulabileceğiniz bir arama motoru aslında ankaradaguzellik.com !
Kullanıcılar için yalnızca firma rehberi değil,aynı zamanda güzellik ile ilgili evde uygulanabilecek pratik bilgileri barındıran bilgileri de barındırması, şahane değil mi???



İlerleyen dönemlerde düzenleyeceği etkinliklerle ziyaretçileri ve seçkin firma / blogggerları bir araya getireceklerini de duyunca Ankaralı izleyicilerim adına çook sevindim :)
Bir gün belki bende katılırım bu etkinliklere belli mi olur .)

Ankara'nın tek gerçek güzellik rehberi olma yolunca emin adımlarla ilerleyen www.ankaradaguzellik.com 'a tüm Ankara' nın güzel,alımlı, kendine bakan, kendine güvenen hanımlarI ve Ankara'nın Güzellik Firmalarınını bekliyoruz... 

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. Ankaralı hanımları cidden şanslı buldıum.
    blogunu neden bu kadar keşfettim diye üzüldüm.hemen izleyicin oldum:)benimkisi yeni ama ziyaret edip izlersen sevinirim
    www.sinemella.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. aaaa bu güzel oldu bak:) Sevindim kendi adıma:) Hemen ziyaret ediyorum tatlım:)

    YanıtlaSil
  3. izmir'ede lazım...

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)