'' DAYMOD '' İLE SEN HANGİ MOD' DASIN ?

12/27/2011 02:32:00 ÖS

Türkiye'de çorap dendiği zaman akla gelen isimler öyle az ki !!!

Son trendleri takip edip, yenilikçi işler çıkaran firmalardan biride hiiç kuşkusuz DAYMOD !!

Her kadının kurtarıcısı olan klasik çoraplardan, özel geceler için desenli çoraplara tutun her şey tek adreste artık !!

DAYMOD ONLİNE ALIŞVERİŞ ile artık bir tıık ötenizde!
Elinize kahvenizi alıp, çeşit çeşit çorap seçmek mümkün :)
Dahi iyisi benim için olmazdı herhalde ...

2011-2012 koleksiyon çekiminde Hollywood un unutulmaz starlarını canlandırmışlar.. Her kadının iç dünyasında yatan Hollywood starı olma isteğinden yola çıkarak hazırlanan koleksiyonda tasarımlar ise döneme göre uyarlanınca, bakın nasıl görüntüler çıkmış ortaya ;)






Sosyal medyadan takip etmek için ise gidelecek adresler,
Twitter Daymod için :TIIK TIKK !
Facebook içinse : şurdan TIIK TIKKK !


Bakalım Nimo DAYMOD' un hangi MOD' unda ??


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Ben tam bir corap delisiyim! Bakalim DayMod benim modumda mi? Bi kesfe cikayim;)

    YanıtlaSil
  2. evveeett çorap delisi olan bana çok yönelik bir çalışma...Ama resimlerden anladığım kadarıyla ben bugün puantiyeli moddayım;)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba. Blog'unun uzun zamandır takipçisiyim. İlk defa negatif bir yorum yapacağım, ki bunu da seni sevdiğim için yapıyorum yoksa sallamazdım olur biterdi.
    Bu tarz postlar girmen, ve sonrasında "Daymod'un bana yolladığı çoraplar ne şirin dimii" şeklinde resimli bir tweet atman hoş görünmüyor bize. Bu sanki tvde sevdiğin programların yanısıra reklamları da izlemek gibi. TVde radyoda amaç reklamlardan para kazanmak oluyor genelde. En kötüsü de bundan sonra "şu ojeyi sürdüm güzelmiş, şu kötüymüş" gibi bir post girdiğinde "acaba kendi düşüncesi mi yoksa o marka nimo'ya hediye yollamış mıdır" diye geçer aklımdan. Benim bakış açıma göre blogların en kuvvetli özelliği budur halbuki. Reklamları izlersin her şey güzel her şeyi almalısın ama bloglarda insanlar kendi deneyimlerini paylaştığı için iyi/kötü/eh işte vardır. Tabii herkes istediği gibi blog yazar, blog yazmanın asıl amacı istediğini yazmak. Ben düşüncelerimi ve bir izleyici olarak beklentilerimi dile getirmek istedim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Yasemincigim merhaba :)
    Beni sevdgini ve takip ettigini bildigim icin sana cevap yaziyorum :)
    Bu post bana corap gondermek isteyen bir firmanin reklami degil, daymod firmanin online sitesinin acildigina ve yeni bir koleksiyon cikardiginin haberi...
    Neticede Daymod cok unlu, her 2 ki$iden 1inin bildigi, aslinda cokta reklama ihtiyaci olmayan bir firma... Ban gonderdikleri basin bulteninden sonra hediye gondermek istediler, bende yeni koleksiyonu size daha iyi, birebir kullanarak tanitmak istedim :) emin ol 2010 dan beri yaziyorum, gecenlerde merak ettim kac tane basin bulteni yazmisim diye, toplamda 12 tane Yasemin. Du$uncesene, 600 yazinin icinde 12, oda benim ilgimi ceken, takipcilerimin i$ine yarayacak bilgiler !

    Bir $eyi tanitiyorsam emin ol ki, bildigim, tanidigim, yahut daha iyi tanimak icindir! Kotuye kotudur bende hala guvenle takipo edebilirsin yani, burda samimiyet esastir ;)

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)